Kerényi Miklós Máté párkapcsolat Kardffy Aisha szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látható közös fotón az Operettszínház két művésze, Kerényi Miklós Máté és fiatal kedvese, Aisha Kardffy. Ám a lány most egy aranyos közös fotót tett közzé az Instagram-oldalán.

Miután vége lett Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házasságának, a férfi egy nála sokkal fiatalabb művésztársánál találta meg a boldogságot. Kerényi és Kardffy Aisha ritkán mutatkoznak közös fotón, ám most a lány mégis feltöltött egyet a közösségi oldalára.

A fotót a Ripost szúrta ki, és úgy tűnik, hogy az Operettszínház két művésze között nagy az összhang.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szavaid selyme szíven símogat #koala #tengerár

Aisha Kardffy (@aisha_kardffy) által megosztott bejegyzés,

Intim videó került fel az internetre Nicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-intim-video-kerult-fel-az-internetre-nicole-scherzingerrol-es-lewis-hamiltonrol.htmlNicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonról került fel az internetre egy intim videó. TV + Sztárok--Shawn Mendes megmutatta, milyen szexi alsónadrágbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-shawn-mendes-megmutatta-milyen-szexi-alsonadragban.htmlVilágszerte lányok vágyálmát képezi Shawn Mendes énekes-dalszerző, aki most megmutatta, hogy akkor sem kell a másik irányba néznünk, amikor csupán egy alsónadrágot visel. TV + SztárokOrigoSimone Giertz vlogger megküzdött az agydaganattal, majd elküldte az Antarktiszrahttp://www.life.hu/sztarok/20190218-simone-giertz-vlogger-megkuzdott-az-agydaganattal-majd-elkuldte-az-antarktiszra.htmlAgydaganattal diagnosztizálták, majd meg is műtötték a másfél millió követővel bíró vloggert, Simone Giertz-et. A lány meglepő akcióval búcsúzott a tumortól. TV + Sztárok--Soha nem látott fotókon Marilyn Monroe: ilyen volt a szexszimbólum hétköznapi oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20190218-soha-nem-latott-fotok-marilyn-monroe-ilyen-volt-a-szexszimbolum-hetkoznapi-oldala.htmlMarilyn Monroe hétköznapi oldalát tekinthetjük meg a most előkerült, eddig még nem látott fotókon. TV + Sztárok--Hazugságot terjesztenek Szandiról: megpróbálják lejáratni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190218-hazugsagot-terjesztenek-szandirol-megprobaljak-lejaratni-az-enekesnot.htmlSzandi a Facebook-oldalán próbálja felhívni a rajongói figyelmét arra, hogy kamuoldalak hazugságokat terjesztenek róla: megpróbálják lejáratni. TV + Sztárok--Sztárok, akikről durva álhíreket terjesztettek: Fodor Zsókától Tóth Gabiighttp://www.life.hu/sztarok/20190218-sztarok-akikrol-durva-alhireket-terjesztettek-fodor-zsokatol-toth-gabiig.htmlMinden évben megtörténik, hogy kamuoldalak próbálnak álhíreket terjesztve forgalmat generálni oldalaikra. A recept többnyire ugyanaz: valamilyen sokkoló, vagy lejárató hírt tesznek közzé egy-egy sztár arcával. Most épp Szandi esett áldozatul, de az elmúlt években sok magyar sztárnak kellett magyarázkodnia a hazug oldalak híre miatt. Mivel ezek az álhírgyárak többnyire lenyomozhatatlanok, jogilag szinte semmit nem lehet tenni ellenük. Íme, azok a sztárok, akikről terjesztettek már hazugságot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.