Vajna Tímea úgy érzi, hogy Andy Vajna lelke még jeleket küld neki

lélek Andy Vajna Jelek Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban hunyt el a filmügyi kormánybiztos, producer Andy Vajna. Gyászszertartásán özvegye, Vajna Tímea mondott gyászbeszédet, aki úgy érzi, férje lelke még mindig jeleket küld neki. 

Nemcsak Magyarországon, hanem Amerikában is elbúcsúztatják a januárban elhunyt Andy Vajnát. Özvegye, Vajna Tímea közösségi oldalán osztott meg néhány pillanatot a gyászából. Úgy érzi, férje lelke még itt van és jeleket küld neki.

Vajna Tímea úgy érzi, férje lelke még itt van Forrás: instagram.com/timeavajna

A Bors szerint az első ilyen az volt, hogy a zimankós idő ellenére a temetéskor ragyogó napsütés lett. Gyászbeszédében is elmondta: „Azért nézek fentre, mert a lelkek ott vannak fent. Andy adott jelet arra, hogy minimum 40 napig még velem lesz itt, s választ ad sok kérdésre.”

Az amerikai temetésre is gyászbeszéddel készül, amelynek írása közben egy madár szállt le az erkélyére, aki hosszasan figyelte Tímeát. A lap szerint az özvegy azt írta a videóhoz, hogy érzi, férje lelke érkezett meg hozzá a madár képében.

Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence szerelmes fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hodi-pamela-es-kedvese-toth-bence-szerelmes-fotot-posztoltak.htmlHódi Pamela közös, csókolózós képet töltött fel kedvesével, Tóth Bencével a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoÍgy folytatja Baukó Éva a karrierjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA ValóVilág 9 befejezésével Baukó Éva munkája is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei, hogyan tovább. TV + SztárokOrigoHíradósnak állna VV Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hiradosnak-allna-vv-csoki-a-valovilag9-kizart-jatekosa.htmlA ValóVilág 9 kizárt játékosa, VV Csoki miután agresszív viselkedés miatt gyorsan befejezte reality-pályafutását, visszavágyik a médiába. A Life.hu megtalálta a férfit, aki interjúban elmesélte, mihez szeretne most kezdeni az életével. TV + SztárokOrigoRubint Rékának a rajongói segítenek gyászábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-rubint-rekanak-a-rajongoi-segitenek-gyaszaban-meghalt-az-edesapja.htmlRubint Réka péntekre virradóra veszítette el az édesapját. Állítja, a rajongók szeretete rengeteg erőt adott neki, amit vasárnap reggel egy videoüzenetben köszönt meg. TV + SztárokOrigoKözös fotót posztolt Kardffy Aisha és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-kozos-fotot-posztolt-kardffy-aisha-es-kerenyi-miklos-mate.htmlRitkán látható közös fotón az Operettszínház két művésze, Kerényi Miklós Máté és fiatal kedvese, Aisha Kardffy. Ám a lány most egy aranyos közös fotót tett közzé az Instagram-oldalán. TV + SztárokOrigoIntim videó került fel az internetre Nicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-intim-video-kerult-fel-az-internetre-nicole-scherzingerrol-es-lewis-hamiltonrol.htmlNicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonról került fel az internetre egy intim videó. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.