Kylie Jenner Jordyn Woods Tristan Thompson Khloé Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először fordult elő, hogy Khloé Kardashiant megcsalták. Párja, Tristan Thompson ismét félrelépett. 

Tristan Thompson ismét félrelépett, a Kardashian–Jenner család valósággal tajtékzik – árulta el egy bennfenntes a People magazinnak.

Úgy tudni, hogy Thompson nem is akárkivel lépett félre, hanem a család egy közeli barátjával, Jordyn Woodsszal, aki jó barátnője Kylie Jennernek. Úgy tűnik, hogy a családnál hatalmas a felháborodás, hiszen azt hitték, többé nem kell csalódniuk a férfiban.

Woods egyébként már többször modellkedett a Kardashian ruhamárkának, de nyaralni is elmentek már együtt.

Khloé Kardashiant már megint megcsalták Forrás: Instagram/Khloé Kardashian

Jaksity Kata Facebook-oldalán reagált kirúgásának hírérehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-jaksity-kata-facebook-oldalan-reagalt-kirugasanak-hirere.htmlJaksity Kata hosszú idő után távozik az ATV-től. A híradós Facebook-oldalán búcsúzott a csatornától. TV + SztárokOrigoVV Zsuzsu beteg testvérét is segítené nyereményébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-vv-zsuzsu-beteg-testveret-is-segitene-nyeremenyebol.htmlVV Zsuzsu beteg testvérén és szülein segítene a nyereményéből. TV + SztárokOrigoLefotózta melleit Ashley Grahamhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-lefotozta-melleit-ashley-graham.htmlHatalmas melleit posztolta ki az Instagramra Ashley Graham. TV + SztárokOrigoÍgy élnek most a ValóVilág nyertesei: VV Szabolcstól VV Zsuzsuighttp://www.life.hu/sztarok/20190220-igy-elnek-most-a-valovilag-nyertesei-vv-szabolcstol-vv-zsuzsuig.htmlA ValóVilág kilencedik szériája zárult le a napokban, ráadásul most először női győztest avathattak. VV Zsuzsu történelmet írt, de az majd csak később derül ki, hogy fogunk-e rá emlékezni. Sok győztes ugyanis a feledés homályába veszett, mások pedig nem is akarták kihasználni a hirtelen jött ismertséget. Így élnek most a ValóVilág kilenc szériájának győztesei. TV + SztárokOrigoKonkoly Ági elárulta, megváltoztatta őt a második gyermekük érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-konkoly-agi-elarulta-megvaltoztatta-ot-a-masodik-gyermekuk-erkezese.htmlKonkoly Ági második gyermeke érkezése után sokat változott: ilyen anya lett. TV + SztárokOrigoCurtis elárulta, miért nem tudták Sebestyén Balázsék elérni: elfelejtette az interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-curtis-elarulta-miert-nem-tudtak-sebestyen-balazsek-elerni-elfelejtette-az-interjut.htmlCurtist hiába keresték, nem érték el Sebestyén Balázsék telefonon annak ellenére, hogy előzetesen leegyeztették, a Rádió 1 reggeli műsorában fog velük beszélgetni. A rapper most elárulta, mi történt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.