Férjével, Pataki Ádámmal érkezett a Kölcsönlakás című film premierjére Liptai Claudia. Elmesélte, hogy nehezen hagyta otthon kisfiát, de azt is, hogy a kapcsolata nem indult felhőtlenül az elsőfilmes rendező Dobó Katával.

A hétvégén mutatták be Dobó Kata első filmjét, a Kölcsönlakás című vígjátékot. A premierre Liptai Claudia is ellátogatott férjével, Pataki Ádámmal. A Lokálnak pedig egy régi történetet is elmesélt Dobó Katával kapcsolatban.

„Nagyon szeretem őt, rettentő érzékeny ember, és kívánom neki, hogy igazán sikeres legyen az első rendezése. Tudom, hogy beletette szívét-lelkét. Egyébként érdekes a kapcsolatunk Katával, mert engem még annak idején felkértek, hogy A miniszter félrelép című filmben legyek Dobó Kata dublőze, pontosabban az a nő, akivel összetévesztik a filmben. Nem vállaltam el. Hogy miért? Mert nagyon öntelt színésznő voltam. Azt mondtam, hogy színésznőként szerepeljek, ne pedig valakinek a hasonmásaként. Volt egy időszak, amikor egyáltalán nem találkoztunk Katával, de utána nagyon jó barátnők lettünk” – vallotta be őszintén Liptai Claudia.

Liptai Claudia is részt vett a Kölcsönlakás premierjénForrás: Instagram/Liptai Claudia

Majd azt is elmesélte, hogy kisfiát, a kétéves Marcit nehezen hagyja otthon ilyen alkalmakkor. „Nekem bármelyik este nehéz, amikor eljövök otthonról. Szívem szerint folyton Marcival lennék, erős akarattal rendelkezik, és nagyon jó személyiség. Szereti az embereket, mi Ádámmal mindketten ilyenek vagyunk” – mesélte Liptai.