Kiss Péter Balázs távozik a Barátok köztből: Malajziára költözik

Malajzia Kiss Péter Balázs Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Péter Balázs úgy döntött, hogy új életet kezd: búcsúzik a Barátok közttől, és még az országot is elhagyja. 

Kiss Péter Balázst a Barátok közt Illés Pétereként ismerhette meg az ország, de néhány nap múlva a színész elbúcsúzik a sorozat stábjától, ugyanis új életet kezd. Balázs nagyon szerette a Barátok köztöt, de úgy döntött, itt az ideje annak, hogy új dolgokat próbáljon ki.

Kiss Péter Balázs otthagyja a Barátok köztöt Forrás: RTL Klub

„Szerettem forgatni és partikra járni, tetszett a népszerűség, hogy megismernek az utcán, és az vesse rám az első követ, aki egy szórakozóhelyen ezt nem használta volna ki" – árulta el a Best Magazinnak a színész, aki azt tervezi, hogy Malajziába költözik, de korábbi sérülése miatt ezt későbbre kell halasztania. „Augusztusig gyógytornára kell járnom, így Malajziába költözésemet egy évvel el kell halasztanom" – tette hozzá Balázs, aki azért annyit még elárult, hogy a karaktere nem fog meghalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.