Megvolt Curtis első fellépése a rehabilitáció óta

Forrás: Facebook / Curtis -
drog fellépés Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis pénteken este az első fellépését is megtartotta a rehab óta. Erről meg is osztott egy videót az Instagram-oldalán. 

"Visszatértem. Köszönöm mindenkinek!" – írta a videóhoz Curtis, akinek elvonójáról korábban Zacher Gábor is kifejtette a véleményét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Visszatértem Köszönöm mindenkinek! @hun.legendsmusic

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés,

Curtissel kapcsolatban Majka is nyilatkozott: "Nem miattam, maga miatt kell az életét rendbe tennie. Nem amiatt, hogy visszakerüljön hozzánk a bandába. Én örülnék a legjobban, ha azt a Curtist kapnám vissza, akivel megismerkedtem, mert nagyon jó barátom volt, és olyan társam, akit elvesztettem emiatt. – Majka, aki azt is elmondta, hogy Curtis már többször volt elvonón. – Engem ez már nem nyugtat meg. Nekem az nem elégtétel, hogy az emberek előtt azt mondta, hogy igazam volt, mert én mindig tudtam, hogy igazam volt, és nem érdekelt, mit gondolnak az emberek. Nekem az a lényeg, hogy ő meggyógyuljon, teljen el egy-másfél év, és ő tartsa magát. Csináljon egy csomó dolgot, hogy a jelleme visszaformálódjon olyan acélossá, mint amikor megismertem" – fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.