Cristiano Ronaldo Jr. elképesztő statisztikákkal rendelkezik. A Juventus U9-es csapatában játszó fiú 23 meccsen 58 gólt rúgott, és 18 gólpasszt adott.

Cristiano Ronaldo Jr. azt ígérte, hogy édesapja nyomdokaiba lép, és úgy tűnik, hogy ezt be is tartja. Remekel a focipályán, és a szakemberek is elismerik a teljesítményét és tehetségét.

"Kifogástalan versenyzői képességei vannak. Olyan a mentalitása, mint az enyém, épp úgy utál veszíteni, ahogyan én. Sok mindenben a fiatalkori énemre emlékeztet. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy felnőttként is hozzám hasonló lesz. Szeretném, ha követné a példámat, és belőle is labdarúgó válna. Nagyszerű az alkata, emellett gyors, és már most is remekül lő kapura, ráadásul még elképesztően fiatal. Ha azt az utat választja, amelyet én választottam, akkor igyekszem a tapasztalataimmal ellátni, és remélem, hogy kellő motivációja van. Az biztos, nem fogom ráerőltetni az akaratomat, azzá válhat, aki lenni szeretne" – idézte a Blikk Cristiano Ronaldo nyilatkozatát a fiáról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy New Year! ❤️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,