Izgalmas feladatot kapott Gregor Bernadett. A színésznő Szabiest új videoklipjében játszik egy szerelmét gyászoló édesanyát. Ennek kapcsán elmesélte, hogyan éli meg, hogy ismét szingli édesanya. 

„Izgalmas feladat, mert míg a színházban, mondjuk Shakespeare megírta már a szöveget, addig itt helyzetekbe kellett beleélnem magam, és kitalálni a szövegeket. Intenzív a karakter, de bevallom, nőként nehezen tudok vele azonosulni. A szüleim nem kényeztettek el, gyorsan megtanultam, hogy a saját bukásaimat vagy tragédiáimat egyedül kell feldolgoznom” – mesélte a Borsnak Gregor Bernadett. A színésznő most Szabiest új klipjében lesz látható, ahol egy gyászoló édesanyát játszik, aki az alkoholhoz nyúl. 

Gregor Bernadett életében most a harmónia uralkodikForrás: Csudai Sándor - Origo

Gregor korábban őszintén mesélt édesanyja alkoholizmusáról. Huszonöt éves korában veszítette el az anyját, akkor a keleti vallásokba kapaszkodott. 

A színésznő tavaly óta újra szingli, kisebbik gyermekével, Álmossal él együtt, nagyobbik gyermeke már kirepült. „A dal főszereplője az alkoholhoz nyúl, ami tőlem nagyon távol áll, mert soha nem ittam pasi miatt, sőt semmi miatt sem. Mindig a gyerekeim adtak erőt” – fogalmazott Gregor Bernadett, aki elmondta, hogy most harmónia költözött az életébe, nem érzi, hogy muszáj lenne belevágnia egy újabb kapcsolatba.