Időjárás: pár nap és újra tavaszias idő lesz

Forrás: AFP/Oliver Berg -
tavasz időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére csak egy rövid időre tért vissza a tél, pár nap múlva újra igazi tavaszias időnk lesz.

A Köpönyeg előrejelzése szerint a hét első napján változóan felhős időre, fátyolfelhők által szűrt napsütésre számíthatunk. Eső nem lesz. Az északnyugati szél csak a Dunántúlon élénkülhet meg. Reggel -3, délután +9 fok körül alakul a hőmérséklet.

Alig várjuk, hogy végre kitavaszodjon Forrás: AFP/Oliver Berg

Kedden magasszintű felhőzet, száraz, szeles idő várható. 9 és 14 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szerdán és csütörtökön ragyogó napsütéssel, igazi kora tavaszi hőmérséklettel búcsúzik a tél: délutánonként 11–17 °C valószínű.

Szélvihar pusztít Olaszországban és Horvátországbanhttp://www.life.hu/news/20190224-szelvihar-pusztit-olaszorszagban-es-horvatorszagban.htmlLegalább három ember meghalt szombaton Olaszországban a fákat kicsavaró és falakat ledöntő, erős szelek pusztításában, miközben a horvátországi adriai partvidéken végigsöprő, viharos erejű szelek autókat rongáltak meg, ablakokat törtek be, és közlekedési fennakadásokat okoztak. News--Itt az új netes kihívás: a gyerekekre a legveszélyesebbhttp://www.life.hu/news/20190220-itt-az-uj-netes-kihivas-a-gyerekre-a-legveszelyesebb.htmlAz internetes kihívások korát éljük, ám ezek nem mindig biztonságosak. Most egy újabb őrület hódítja meg az USA-t, amely különösen a gyerekekre veszélyes. News--Több mint 100 éve kihaltnak hitt óriásteknőst találtak Galápagosonhttp://www.life.hu/news/20190222-tobb-mint-100-eve-kihaltnak-hitt-oriasteknost-talaltak-galapagoson.htmlOlyan óriásteknősfaj élő egyedére bukkantak a Galápagos-szigetcsoporthoz tartozó Fernandina-szigetén, amelyről már több mint 100 éve azt hitték, hogy kihalt. NewsOrigoEgy hónapja eltűnt Montvai Patrícia Petra: segítséget kér a rendőrséghttp://www.life.hu/news/20190221-egy-honapja-eltunt-montvai-patricia-petra-segitseget-ker-a-rendorseg.htmlCsaknem egy hónapja tűnt el a 17 éves Montvai Patrícia Petra Sopronból: a rendőrség a lakosság segítségét kéri. NewsOrigoSokan védik Mihályt, a disznójával fajtalankodó férfithttp://www.life.hu/news/20190221-sokan-vedik-mihaly-a-disznojaval-fajtalankodo-ferfit.htmlEgy videofelvétel szerint a malacával fajtalankodott egy dunaharaszti férfi, Mihály. Az állatvédők elvitték az állatait, a rendőrség nem emelt vádat. Sokan a védelmükbe vették a férfit. News--Egy műholdas felvételen úgy tűnik, mintha ufó parkolna a Holdonhttp://www.life.hu/news/20190220-egy-muholdas-felvetelen-ugy-tunik-mintha-ufo-parkolna-a-holdon.htmlAz összeesküvés-elméletek rajongói szerint a Hold két krátere között nem kőhalom látható, ahogy azt elsőre gondolnánk, hanem egy ufó parkolta le ott a járművét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.