párkapcsolat Pintér Tibor szerelem Rubos Frida Ilyés Jenifer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután megnyerték A legbátrabb páros című műsort, szakított Pintér Tibor és kedvese, Rubos Frida. Tenya hamar megtalálta a szerelmet Ilyés Jenifer személyében, most pedig úgy tűnik, hogy Frida oldalán is újra van egy férfi. 

Már voltak jelek arra nézve, hogy Rubos Frida, Pintér Tibor volt kedvese újra boldog egy férfi oldalán, hiszen a közösségi oldalára feltöltött fotókból az is kiderült, hogy a Valentin-napot sem töltötte egyedül.

Frida és Tenya azután szakítottak, hogy együtt megnyerték A legbátrabb páros című műsort. Pintér Tibor hamar megtalálta a szerelmet kolléganője, a nála 21 évvel fiatalabb színésznő, Ilyés Jenifer oldalán.

Most pedig biztosnak tűnik, hogy Fridára is rátalált a boldogság. Párjáról már fotót is posztolt Instagram-oldalára. A képek alapján együtt síeltek, nagyon boldognak tűnnek. A fotót a Ripost oldalára kattintva nézheted meg.

Rubos Fridára is rátalált a szerelem Forrás: Rubos Frida / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.