Ez volt II. Erzsébet első hivatalos fotója királynőként

Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein -
fotó uralkodó királynő II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 67 évvel ezelőtti fotót osztott meg II. Erzsébetről a Buckingham-palota hivatalos Instagram-oldala.

Különleges fotót osztott meg II. Erzsébetről a Buckingham-palota hivatalos Instagram-oldala. A felvétel 1952 februárjában készült, ez volt az első hivatalos kép a királynőről a megkoronázása után, és ez adta az alapot azokhoz a bélyegekhez is, amelyeket II. Erzsébet arcképe díszített. Az uralkodó ekkor 26 esztendős volt.

A közösségi oldalon az alattvalók elámultak a szépségén.

Vajna Tímea egyik ismerőse szerint az özvegy Amerikában kezdhet új életethttp://www.life.hu/sztarok/20190226-vajna-timea-egyik-ismerose-szerint-az-ozvegy-amerikaban-kezdhet-uj-eletet.htmlAndy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos januári halála óta alig lehet tudni valamit özvegyéről, Vajna Tímeáról. Most egyik ismerőse azt mondta, hogy Amerikában kezd új életet, az ehhez szükséges első lépéseket pedig már meg is tette. TV + SztárokOrigoOscar 2019: különleges fotók készültek a sztárokról a gála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-oscar-2019-kulonleges-fotok-keszultek-a-sztarokrol-a-gala-utan.htmlNagyon szép és őszinte felvételek készültek az Oscar-gála egyik afterpartiján a sztárokról. Nézd meg a galériánkat. TV + SztárokOrigoGombos Edinát még mindig imádják: szakmát váltott az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-gombos-edinat-meg-mindig-imadjak-szakmat-valtott-az-egykori-musorvezeto.htmlGombos Edina már jó ideje nem tévézik, de a közlés nem marad ki az életéből, csak most a Facebookon tájékoztatja rajongóit az életéről. TV + SztárokOrigoAz autópályán bajbajutottakon próbált segíteni ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-az-autopalyan-bajbajutottakon-probalt-segiteni-byealex.htmlByeAlex az autópályán próbált meg segíteni azokon a bajbajutottakon, akiknek lángra kapott az autójuk. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kikérte rajongói véleményét egy fontos kérdésben: szerepelni akar az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190226--kasza-tibi-kikerte-rajongoi-velemenyet-szerepelni-akar-az-exatlon-hungaryben.htmlKasza Tibi a Facebook-oldalán, élő adásban tett nagy bejelentést: még a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigoLady Gaga elárulta, mit gondol Bradley Cooperrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-lady-gaga-elarulta-mit-gondol-bradley-cooperrol.htmlLady Gaga és Bradley Cooper kapcsolata régóta izgatja a rajongókat, azóta még inkább, hogy az énekesnő felbontotta az eljegyzését. Most Gaga elárulta, milyen kapcsolat, érzelem fűzi a színészhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.