Szabó Győző rosszfiút alakít az Alvilág című sorozatban

Forrás: Facebook/Szabó Győző -
sorozat verekedés alvilág Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző egy verőlegényt alakít az Alvilág című sorozatban.

Igazi rosszfiút alakít Szabó Győző a most induló Alvilág című sorozatban: ő a főgonosz jobbkeze. A Blikk azt írja, az egyik verekedős jelenetet, amelyben a színész egy gengszterrel kerül összetűzésbe, több órán keresztül forgatták.

Stílszerűen pofán talált ez a szerep: egy verőlegényt alakítok, akit Rusznyáknak hívnak. Ő egy fogdmeg figura, akinek nemcsak a keze, de a fegyvere is el-eljár. Nagyon örülök, hogy bekerültem ebbe a sorozatba, és ilyen forog ma Magyarországon. Ez egy igen izgalmas krimi, kicsit gengsztervilág, kicsit sötétebb, mint amit eddig megszoktunk" – mesélte a lapnak.

Szabó Győző gengszterekkel csap össze a sorozatban Forrás: Facebook/Szabó Győző
Kasza Tibi kikérte rajongói véleményét egy fontos kérdésben: szerepelni akar az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190226--kasza-tibi-kikerte-rajongoi-velemenyet-szerepelni-akar-az-exatlon-hungaryben.htmlKasza Tibi a Facebook-oldalán, élő adásban tett nagy bejelentést: még a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigoMallorcára szállítják Michael Schumachert: ott ünneplik a felesége születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190226-mallorcara-szallitjak-michael-schumachert-ott-unneplik-felesege-szuletesnapjat.htmlNémet lapértesülések szerint Mallorcára utazik a Schumacher család, hogy ott ünnepeljék meg Corinna születésnapját. TV + Sztárok--Nagy Ferót egy vicc miatt verték meg a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-nagy-ferot-egy-vicc-miatt-vertek-meg-a-rendorok.htmlNagy Ferót nagyon csúnyán megverték a rendőrök, azon is csodálkozik, hogy nem került börtönbe. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKoholák Alexandra és férje százezreket kérnek egy fogyást segítő karkötőért: nyilatkozott egy érintetthttp://www.life.hu/sztarok/20190226-koholak-alexandra-es-ferje-szazezreket-kernek-egy-fogyast-segito-karkotoert-nyilatkozott-egy-erinett.htmlKoholák Alexa és 25 évvel idősebb férje, Balázs egy spirituális központot vezetnek ketten, ahol különböző programokkal ellátott karkötőket árulnak, esetenként százezrekért. Megszólalt egy felháborodott érintett. TV + SztárokOrigoGregor Bernadett életébe beköltözött a harmóniahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-gregor-bernadett-eletebe-bekoltozott-a-harmonia.htmlIzgalmas feladatot kapott Gregor Bernadett. A színésznő Szabiest új videoklipjében játszik egy szerelmét gyászoló édesanyát. Ennek kapcsán elmesélte, hogyan éli meg, hogy ismét szingli édesanya. TV + SztárokOrigoEzek voltak az idei Oscar-gála legviccesebb pillanataihttp://www.life.hu/sztarok/20190225-ezek-voltak-az-idei-oscar-gala-legviccesebb-pillanatai.htmlAz idei Oscar-gála sem múlt el bakik és esések nélkül, de legalább van min mosolyogni. Íme, a legviccesebb pillanatok. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.