Újabb részleteket árult el a két állítólagos áldozat azzal kapcsolatban, hogyan is csábította el őket Michael Jackson.

Januárban mutatták be azt a dokumentumfilmet, amelyben két állítólagos áldozat vallott arról, hogyan molesztálta őket gyermekkorukban éveken keresztül Michael Jackson. Miközben a család dühöng a vádak miatt, a két férfi újabb és újabb megdöbbentő részletet tár fel azzal kapcsolatban, hogyan is zaklatta őket szexuálisan Jacko.

Michael Jakcon sok időt töltött kisfiúk társaságábanForrás: HBO

A most 36 esztendős Wade Robinson elárulta, először 5 éves korában találkozott akkori példaképével, miután megnyert egy táncversenyt. Összebarátkoztak, és két évvel később Jackson áthívta őt az otthonába, lefektette az ágyába, és molesztálta.

Mielőtt találkoztunk volna, számomra ő volt az isten. Aztán amikor összeismerkedtünk, azt mondta nekem, szeretne velem sok időt eltölteni, mert különleges vagyok a számára. Szeret és szeretné, ha barátok lennénk" – idézi a USA Today a férfi szavait.

A másik áldozat, a most 40 éves James Safechuk elárulta, ő szinte mindennapi vendég volt a neverlandi otthonban, és a turnékra is gyakran elment. Épp Párizsban jártak, amikor az énekes megmutatta a fiúnak, hogyan kell maszturbálni, és vele töltötte az éjszakát.