Harry herceg Marokkóban viccesen megkérdezte Meghantól, hogy az ő gyermekét várja-e

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Yui Mok -
terhesség Meghan Markle Marokkó Harry herceg gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg egy interjú során megvillantotta humoros oldalát.

Harry herceg és Meghan Markle épp háromnapos hivatalos turnéján van Marokkóban, és a minap közösen adtak egy interjút. A kérdező hölgy azzal kezdte a beszélgetést, hogy gratulált születendő gyermekükhöz, erre Harry váratlanul elkezdett viccelődni, ránézett a feleségére és ezt kérdezte:

Tényleg terhes? És enyém a gyerek?” – idézi a herceg szavait a Daily Mail.

Persze erre mindenki elnevette magát a nézőtéren.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Yui Mok
Oszter Sándor saját erdei útján hajtott vastüskébe, szándékosságra gyanakszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-oszter-sandor-sajat-erdei-utjan-hajtott-vastuskebe-szandekossagra-gyanakszik.htmlSaját erdei útján hajtott autójával vastüskébe Oszter Sándor. Szándékosságot sejt a dolog mögött, azt mondja, az eszköz nem egy szerszám volt, erre a célra készítették. Feljelentést tett a rendőrségen. TV + Sztárok--Erzsébet királynő megajándékozza Meghan Markle-t elhivatottsága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-erzsebet-kiralyno-megajandekozza-meghan-marklet-elhivatottsaga-miatt.htmlBennfentesek szerint Erzsébet királynő nagyon különleges ajándékkal szeretné meglepni Meghan Markle-t kemény munkájáért. TV + Sztárok--Lady Gaga miatt van feszültség Irina Shayk és Bradley Cooper közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-lady-gaga-miatt-van-feszultseg-irina-shayk-es-bradley-cooper-kozott.htmlHabár Irina Shayk ügyelt arra, hogy az Oscar-gálán ne legyen nyoma annak, mennyire elege van már a gyermeke apja és Lady Gaga kapcsolata körüli felhajtásból, valójában nagy benne a feszültség emiatt. TV + Sztárok--6 év után szakított Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-6-ev-utan-szakitott-katie-holmes-es-jamie-foxx.html6 év után szakított egymással Katie Holmes és Jamie Foxx. TV + Sztárok--Gyermekük születése óta először randizott Kiss Ramóna és Lékai Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-gyermekuk-szuletese-ota-eloszor-randizott-kiss-ramona-es-lekai-mate.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté gyermekük születése óta először randizott kettesben. TV + SztárokOrigoOscar 2019: különleges fotók készültek a sztárokról a gála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-oscar-2019-kulonleges-fotok-keszultek-a-sztarokrol-a-gala-utan.htmlNagyon szép és őszinte felvételek készültek az Oscar-gála egyik afterpartiján a sztárokról. Nézd meg a galériánkat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.