33 év korkülönbség van MC Hawer és kedvese, Mata Fanni között. Már eljegyezték egymást, most pedig egy közös háziállatot is vásároltak. Arról is beszéltek, hogyan birkóztak meg a negatív kommentekkel, valamint a lány pánikbetegsége is szóba került. 

MC Hawer 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni egy kis faluban nőtt fel, sok állata volt. Ez hiányzik neki, mióta Budapestre költözött, így most a családbővítés mellett döntöttek, vásároltak egy nyuszit. 

A Fem3 Café műsorában elmesélték, hogy már tervezik az esküvőt, de nem kapkodnak el semmit. A gyermekáldás előtt pedig még szeretnének minél több dolgot átélni együtt. Kapcsolatuk elején számos negatív kritikát kaptak, ezzel időbe telt megbirkózniuk. 

„Először október elsején jelent meg rólunk az első cikk. Én akkor még otthon voltam. Nem is engem bántottak, hanem a szüleimet, hogy milyen nevelése van ennek a lánynak, hogy összeáll egy apja korabeli férfival. Nem is annyira nekem volt ez nehéz, hanem a szüleimnek” – mesélte Fanni. 

MC Hawer elmondta, hogy jó a kapcsolata kedvese szüleivel, főleg az édesanyjával baráti a viszonya. „Hogyha bármi gond van köztünk, akkor az anyukájával kommunikálom le, hogy egy kicsit segítsen. Mert hát neki még van egy pánikbetegsége is, amit néha nehezebb egy kicsit kezelni” – fogalmazott MC Hawer. Azt is elárulták, hogy Fanni egyre jobban szereti a nagyvárosi életet.