Így változott az évek során Király Linda

Forrás: Király Linda/Instagram -
30 felett Király Linda gyermekkori fotó akkor és most születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli születésnapját Király Linda, és az énekesnő ebből az apropóból egy gyerekkori fotót is megosztott a közösségi oldalán.

Király Linda 36. születésnapja alkalmából egy aranyos gyerekkori fotót osztott meg a közösségi oldalán. A képet eredetileg az énekesnő édesanyja posztolta, aki ezzel a kedves gesztussal köszöntötte fel lányát.

Íme!

Az énekesnő nemrég egy olyan régebbi fotót is megosztott Instagram-oldalán, amelyen két testvérével, Viktorral és Bennel látható.

És itt egy friss fotó is a születésnapos Lindáról:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☺️ #szepestet #whatafunday

▪️ L I N D A ▪️ (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

Tóth Andi szexi dekoltázst villantott a Nicki Minaj-koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-toth-andi-szexi-dekoltazst-villantott-a-nicki-minaj-koncerten.htmlA Nicki Minaj-koncerten tombolt a fél celebvilág, így Tóth Andi énekesnő is. Elképesztően szexi szerelésben indult bulizni. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy Csala Zsuzsa annak idején ellopott autók eseteit segített feltárnihttp://www.life.hu/sztarok/20190228-kiderult-hogy-csala-zsuzsa-annak-idejen-ellopott-autok-eseteit-segitett-feltarni.htmlÉrdekes dolog derült ki a Jászai Mari-díjas színésznőről, aki öt éve távozott az élők sorából. Csala Zsuzsu különös hobbinak hódolt. TV + Sztárok--Óriáskerék tetején sétált az Esernyős Ember – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-oriaskerek-tetejen-setalt-az-esernyos-ember.htmlHihetetlen dolgot mutatott be ismét az Esernyős Ember: ezúttal a debreceni óriáskerék tetején sétált. TV + SztárokOrigoAndy Vajna állítólag minden szerelméről gondoskodott végakaratábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-andy-vajna-allitolag-minden-szerelmerol-gondoskodott-vegakarataban.htmlAndy Vajna végrendeletéről még mindig nincsenek hivatalos információk, de úgy tudni, a producer minden fontos személyről gondoskodott. TV + Sztárok--Sztárok, akik több eljegyzésen is túl vannak már: Lady Gaga és Kaley Cuoco is több gyűrűt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-sztarok-akik-tobb-eljegyzesen-is-tul-vannak-mar-lady-gaga-es-kaley-cuoco.htmlEgyáltalán nem példa nélküli, hogy a hollywoodi sztárok elsőre nem találják meg a boldogságot, csak az ő kudarcaiknak az egész világ a tanúja. A végül zátonyra futott kapcsolataik is a világ szeme láttára szökkennek szárba, jutnak el az eljegyzésig, majd a csúfos szakításig. Íme, azok a sztárok, akiknek egynél többször került jegygyűrű az ujjára: Katy Perry és Lady Gaga is többször mondott már igent a nagy kérdésre. TV + Sztárok--Jósnő barátnője tartja a lelket Vajna Tímeábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-josno-baratnoje-tartja-a-lelket-vajna-timeaban-andy-vajna-halala-ota.htmlEgykor Rozália volt, aki megjósolta Andy Vajnát a barátnőjének, bár ő inkább agyhekkernek vagy életvezetési tanácsadónak szereti nevezni magát. Most úgy tudni, ő Timi vigasza a gyászban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.