Kiderült, hogy Csala Zsuzsa annak idején ellopott autók eseteit segített feltárni

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
lopás Csala Zsuzsa autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes dolog derült ki a Jászai Mari-díjas színésznőről, aki öt éve távozott az élők sorából. Csala Zsuzsu különös hobbinak hódolt.

Csala Zsuzsa már 5 éve távozott az élők sorából, de még mindig derülnek ki róla titkok. Kevesen tudják a néhai művésznőről, hogy igen különös hobbinak hódolt, amiért akár még az előadásait is lemondta. A színésznő 72 évesen csatlakozott egy szervezethez, amely ellopott autók előkerítését segítette.

Csala Zsuzsa bűnözők nyomába eredt Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Nem is tudtam, hogy mi mindent hagytam ki az életemből, amíg csak a színháznak éltem! A bűnüldözést például nagyon élvezem, boldogabb már csak akkor lehetnék, ha a kóbor kutyák és a természet helyzetén is javíthatnék” – idézi Csala Zsuzsa egykori nyilatkozatát a Blikk Rúzs a Star magazin nyomán. A színésznő olykor az előadásait is lemondta, hogy segíthessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.