Nagy port kavart Curtis elvonókúrája. A hírek szerint ugyanis vitaminkúrával, szaunával és sporttal próbált lejönni a drogokról. Szabó Győző, aki 10 évig szintén a kábítószer rabja volt, elmondta a véleményét a különös rehabról.

„Ez egy óriási baromság! Természetesen drukkolok Curtisnek, de kizártnak tartom, hogy vitaminkúrával, szaunával és sporttal le lehet szokni a drogról. Pláne nem öt és fél hét alatt! Ez egy nagyon kemény, életen át tartó csata, és biztos vagyok benne, hogy a rappernek lesz még két vagy három köre valamelyik elvonón” – mondta el a véleményét a Ripostnak Szabó Győző, aki szintén a kábítószer rabja volt 10 évig. Curtis nemrégiben jött ki az elvonókúráról, ahol állítólag vitaminkúrával, szaunával és sporttal szokott le a drogokról.

Szabó Győző szerint vitaminokkal és szaunával nem lehet leszokni a drogokrólForrás: Facebook/Szabó Győző

Mint mondta: ellenzi, hgoy valaki orvosok és gyógyszerek nélkül próbáljon leszokni. „A vitaminokkal nincs baj, de gyógyszerek nélkül lehetetlen leszokni, ha az ember évek óta függő. A sportot sem értem, én például nem is sportolhattam, amíg az elvonón voltam” – folytatta a színész, aki egykor heroinfüggő volt. Egy pszichiátrián gyógyult, végig orvos figyelte az állapotát.