Szabó Győző elmondta a véleményét Curtis elvonójáról

drog elvonókúra Curtis gyógyulás Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy port kavart Curtis elvonókúrája. A hírek szerint ugyanis vitaminkúrával, szaunával és sporttal próbált lejönni a drogokról. Szabó Győző, aki 10 évig szintén a kábítószer rabja volt, elmondta a véleményét a különös rehabról.

„Ez egy óriási baromság! Természetesen drukkolok Curtisnek, de kizártnak tartom, hogy vitaminkúrával, szaunával és sporttal le lehet szokni a drogról. Pláne nem öt és fél hét alatt! Ez egy nagyon kemény, életen át tartó csata, és biztos vagyok benne, hogy a rappernek lesz még két vagy három köre valamelyik elvonón” – mondta el a véleményét a Ripostnak Szabó Győző, aki szintén a kábítószer rabja volt 10 évig. Curtis nemrégiben jött ki az elvonókúráról, ahol állítólag vitaminkúrával, szaunával és sporttal szokott le a drogokról.

Szabó Győző szerint vitaminokkal és szaunával nem lehet leszokni a drogokról Forrás: Facebook/Szabó Győző

Mint mondta: ellenzi, hgoy valaki orvosok és gyógyszerek nélkül próbáljon leszokni. „A vitaminokkal nincs baj, de gyógyszerek nélkül lehetetlen leszokni, ha az ember évek óta függő. A sportot sem értem, én például nem is sportolhattam, amíg az elvonón voltam” – folytatta a színész, aki egykor heroinfüggő volt. Egy pszichiátrián gyógyult, végig orvos figyelte az állapotát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.