Elrendelte a bíróság az élettársa meggyilkolásával gyanúsított szegedi nő letartóztatását

gyilkosság bíróság Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elrendelte a Szegedi Járásbíróság 30 napra az előzetes letartóztatását pénteken annak a negyvennégy éves nőnek, aki a gyanú szerint 2017 májusában megölte, majd elásta az élettársát – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel.

Szanka Ferenc közölte, a nő ellen emberölés, nagyobb kárt okozó csalás és hamis vád bűntette miatt folyik eljárás.

A gyanú szerint az elkövető párkapcsolatban élt a sértettel annak szegedi ingatlanában. A két nő 2017 májusában otthonukban összeveszett, dulakodni kezdtek, majd a gyanúsított megütötte és megfojtotta a sértettet. A nő ezután a holttestet egy kiásás alatt álló kerti medence gödrébe tette, felgyújtotta, majd csemperagasztóval is leöntötte. A betemetett gödör fölött a nő sziklakertet alakított ki, hogy ezzel próbálja leplezni a történteket.

A gyilkosság után a gyanúsított a sértett másik ingatlanában lakó bérlőnek azt mondta, hogy a nő börtönben van, és a bérleti díj átvételére őt felhatalmazta. A gyanúsított ezzel megtévesztette a bérlőt, és 2018 júliusáig jogtalanul vett át 560 ezer forint bérleti díjat.

A rendőrök átkutatták a kertet Forrás: Police.hu

A gyanúsított a gyilkosság után csaknem egy évig élt az áldozat házában, miközben a nő családját különböző történetekkel nyugtatgatta a hollétével kapcsolatban. A rendőrség a sértett eltűnése miatt 2018 júliusában indított eljárást, majd miután felmerült, hogy a történtek hátterében bűncselekmény állhat, kedden helyszíni szemlét tartottak a háznál, és a kertben megtalálták az asszony holttestét.

Elszámoltatása során a gyanúsított hamisan azzal vádolta meg egy férfi ismerősét, hogy segédkezett neki a holttest eltüntetésében.

A bíróság – az ügyészi indítvánnyal egyezően – a gyanúsított szökésének, elrejtőzésének veszélye miatt rendelte el a gyanúsított letartóztatását, és megállapította, hogy szabadlábon hagyása esetén megkísérelheti a bizonyítási eljárás megnehezítését.

Feladta magát a férfi a rendőrségen, aki egy kisfiút pofozott fel a pláza mozgólépcsőjénhttp://www.life.hu/news/20190301-feladta-magat-a-ferfi-a-rendorsegen-aki-egy-kisfiut-pofozott-fel-a-plaza-mozgolepcsojen.htmlFeladta magát a rendőrségen az a férfi, aki az egyik fővárosi bevásárlóközpont mozgólépcsőjén váratlanul arcul ütött egy kisgyermeket. News--Időjárás: élénk szél és záporok is lehetnek hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190301-idojaras-elenk-szel-es-zaporok-is-lehetnek-hetvegen.htmlMegérkezett a tavasz, és vele együtt a kissé hűvösebb, barátságtalanabb idő is. NewsOrigoHatalmas jéghegy szakadhat le az Antarktiszrőlhttp://www.life.hu/news/20190228-hatalmas-jeghegy-szakadhat-le-az-antarktiszrol.htmlHamarosan hatalmas jéghegy szakadhat le az Antarktiszről, ami súlyos következményekkel járhat. NewsOrigoIdőjárás: záporokkal, széllel indul a márciushttp://www.life.hu/news/20190228-idojaras-zaporokkal-szellel-indul-a-marcius.htmlA tavaszi napok után kissé elromlik az idő hétvégére. News--Szeretője elásott holtteste fölött tartott grillpartit a szegedi nőhttp://www.life.hu/news/20190228-szeretoje-elasott-holtteste-folott-tartott-grillpartit-a-szegedi-no.htmlMár két éve kereste családja a szegedi B. Ildikót. A gyanú szerint az asszonyt szeretője, V. Anita fojthatta meg. Mostani élettársát, F. Győzőt bűnpártolással vádolják. Úgy tudni, grillpartit is rendeztek az holttest felett. News--Nem VV Fanni hajszálait találták meg a gyanúsított, B. László mosógépébenhttp://www.life.hu/news/20190228-nem-vv-fanni-hajszalait-talaltak-meg-a-gyanusitott-b-laszlo-mosogepeben.htmlKiderült, hogy mégsem Novozánszki Fanni hajszálait találták meg a gyilkossággal gyanúsított B. László mosógépében. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.