Jennifer Garnerről és új párjáról lesifotók készültek

Forrás: ABC -
párkapcsolat Ben Affleck Jennifer Garner szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lesifotók készültek Jennifer Garnerről és új párjáról.

Ősszel írtunk arról, hogy Jennifer Garnerre válása után végre újra rátalált a szerelem. Akkor sokan még csak rebesgették, hogy John Miller jóképű amerikai üzletemberrel jöttek össze, ám most végre közös lesifotók is készültek róluk.

A Just Jared azt írja, a pár egy étterembe ment randizni Santa Monicában, és láthatóan ragyogtak a boldogságtól. Három órát töltöttek a helyen, majd a férfi besegítette a színésznőt a kocsiba, és elhajtottak.

Jennifer Garner újra boldog Forrás: ABC
Majka elárulta, külföldre költözik-ehttp://www.life.hu/sztarok/20190301-majka-elarulta-kulfodre-koltozik-e.htmlMajkáról sokáig keringett az a hír, hogy külföldre költözik a családjával, most elárulta, mi az igazság. TV + SztárokOrigoVajna Tímea egyik barátja szerint az özvegy egyelőre nem férhet hozzá a vagyonhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vajna-timea-egyik-baratja-szerint-az-ozvegy-egyelore-nem-ferhet-hozza-a-vagyonhoz.htmlNemrégiben Los Angelesbe repült Vajna Tímea, hogy férje hamvait a családja mellett is örök nyugalomra helyezzék. Egyik barátja szerint turistaosztályon kellett utaznia, mert egyelőre nem fér hozzá Andy Vajna vagyonához. TV + SztárokOrigoKülönös hívást kapott Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190301-kulonos-hivast-kapott-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina a minap különös hívást kapott egy ismeretlen lánytól. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogy nézett ki gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-liptai-claudia-megmutatta-hogy-nezett-ki-gyermekkoraban.htmlHihetetlenül aranyos fotót posztolt a közösségi oldalára Liptai Claudia. Megmutatta, milyen volt gyermekkorában. TV + SztárokOrigoVV Fanni-ügy: a rendőrség cáfolta azokat az állításokat, amelyeket a gyanúsított volt ügyvédje tetthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vv-fanni-ugy-a-rendorseg-cafolta-azokat-az-allitasokat-melyeket-gyanusitott-volt-ugyvedje-tett.htmlA VV Fanni-ügy gyanúsítottjának egykori ügyvédje teljesen mást állít a jelenlegi helyzetről, mint a rendőrség. TV + Sztárok--Kiderült, hogy Csala Zsuzsa annak idején ellopott autók eseteit segített feltárnihttp://www.life.hu/sztarok/20190228-kiderult-hogy-csala-zsuzsa-annak-idejen-ellopott-autok-eseteit-segitett-feltarni.htmlÉrdekes dolog derült ki a Jászai Mari-díjas színésznőről, aki öt éve távozott az élők sorából. Csala Zsuzsu különös hobbinak hódolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.