Kulcsár Edina a minap különös hívást kapott egy ismeretlen lánytól.

Kulcsár Edina törekszik arra, hogy a közösségi oldalán ne csak tökéletes képeket osszon meg, hanem megmutassa azt is, hogy néha bizony neki is vannak gondjai, problémái. Rajongói pont az őszinteségéért szeretik.

Most a FEM3 műsorában elárulta, sokan keresik meg különböző kérésekkel. A minap egy egészen furcsa hívást kapott egy ismeretlen lánytól.

Az egyik nap nagyon ijesztő hívást kaptam. Egy lány megkeresett, hallottam, hogy zavarban van, és arra lyukadtunk ki húsz perc múlva, hogy ő pont ugyanolyan életet szeretne, mint amilyen az enyém. Ez picit ijesztő volt, hogy ugyanazt szeretné, szépségversenyre menne... És hogy én segítsek neki, őt meghurcolta az élet, egyedül van... Úgy voltam vele, hogy persze, segítek neki, hiszen nekem is szívügyem ez. Azt hittem, hogy valami komoly probléma állhat a háttérben, autóbaleset érte esetleg, vagy maradandó sérülései vannak, de kiderült, hogy csak elhanyagolta magát, és az volt a lényeg, hogy 10 évvel ezelőtt mennyire szép volt, és 29-30 éves lesz lassan..."