V alakú fényfoltot fotóztak: ufónak hiszik

fotó fény ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös fényfoltot fotóztak le Nagy-Britanniában. Úgy hiszik, egy ufót sikerült lencsevégre kapniuk. 

Nagy-Britanniában, Failsworth városában lettek figyelmesek egy különös égi jelenségre, amelyet azonnal meg is örökítettek. A fotós először nem is akart hinni a szemének, hiszen korábban nem látott ehhez foghatót. Ugyan az eset még októberben történt, a megörökítője idáig nem hozta nyilvánosságra a felvételeket, amelyeken egy V alakú fényjelenség látható, mely szerinte egy ufótól származik. Úgy véli, a városkában többen is láthatták a jelenséget, de nem mernek szólni róla – írja a davidicke.com.

V alakú fényfoltot fotóztak: ufónak hiszik Forrás: Mutual UFO Network
Négyméteres aligátort találtak az amerikai Georgiában – fotóhttp://www.life.hu/news/20190304-negymeteres-aligatort-talaltak-az-amerikai-georgiaban.htmlHatalmas aligátorra bukkantak az amerikai Georgiában: kicsivel több mint 4 méter hosszú volt az állat. NewsOrigoBuszhoz szaladó kislányt ütött el egy autó Miskolconhttp://www.life.hu/news/20190304-buszhoz-szalado-kislanyt-utott-el-az-auto-miskolcon.htmlEgy tizenéves lányt ütött el egy autó Miskolcon. NewsOrigoÉlő játékbabává műttette magát a japán férfi – fotókhttp://www.life.hu/news/20190304-elo-jatekbabava-muttette-magat-a-japan-ferfi.htmlA 24 esztendős Matt pont úgy néz ki, akár egy játékbaba. A férfi tagadja, hogy plasztikáztatott volna. NewsOrigoIdőjárás: erős szél és csapadék is lesz a hétenhttp://www.life.hu/news/20190304-idojaras-eros-szel-es-csapadek-is-lesz-a-heten.htmlSzeszélyesen indul a tavasz: a héten lesz részünk csapadékban, napsütésben és erős szélben is. NewsOrigoEgy szakértő szerint pusztító aszteroidák tarthatnak felénkhttp://www.life.hu/news/20190303-egy-szakerto-szerint-pusztito-aszteroidak-tarthatnak-felenk.htmlPusztító aszteroidáktól retteg egy 63 éves tudós, de tudja, mi lehet a megoldás. NewsOrigoA halhatatlanság elixírjét találták meg egy ősi kínai sírbanhttp://www.life.hu/news/20190303-a-halhatatlansag-elixirjet-talaltak-meg-egy-osi-kinai-sirban.htmlEgy ősi taoista szöveg alapján az örök élet elixírjeként azonosították a régészek azt a folyadékot, amelyet egy nyugati Han-dinasztia (i.e. 202 – i.sz. 8) idejéből való sírban találtak a közép-kínai Honan tartományban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.