Keith Flint utolsó fotója: futóversenyen volt a halála előtt

Forrás: Getty Images/2017 Simone Joyner/Simone Joyner -
futóverseny fotó öngyilkos öngyilkosság Prodigy futás Keith Flint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkos lett essexi otthonában Keith Flint, a Prodigy együttes frontembere. Most napvilágot látott az utolsó fotó, amely róla készült 48 órával a halála előtt. 

Hétfő reggel holtan találták a Prodigy együttes énekesét, Keith Flintet essexi otthonában. A zenekar azt is megosztotta Instagram-oldalán, hogy a zenész öngyilkosságot követett el.

Valószínűleg Rob Hadgraft készítette róla az utolsó fotót, amelyet Twitter-oldalán is megosztott. Flint ugyanis egy futóversenyen vett részt a chelmsfordi Central Parkban, ahol teljesítette az 5 kilométeres távot. A szemtanúk szerint remek formában volt – írja a The Sun.

Keith Flint a halála előtt szakított feleségével, ez is lehetett az öngyilkosság okahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-keith-flint-a-halala-elott-szakitott-felesegevel-ez-is-lehetett-az-ongyilkossag-oka.htmlEssexi otthonában találták holtan hétfőn a Prodigy együttes énekesét, Keith Flintet. Úgy tudni, a napokban szakítottak feleségével, a japán modellel, Mayumi Kai-val. TV + Sztárok--Korda Györgyöt lesújtotta Koós János halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-korda-gyorgyot-lesujtotta-koos-janos-halala.htmlKorda György a kamerák előtt vallott arról, mennyire megérintette Koós János halála. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné és Meghan Markle hasonmásai eljátszották, hogyan verekszenek a hercegnékhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-katalin-hercegne-es-meghan-markle-hasonmasai-eljatszottak-hogyan-verekszenek.htmlAlison Jackson fotós megörökítette a két hercegnő cicaharcát: szerinte így verekszik Katalin és Meghan a palotában. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilonát 78 évesen is intim fotókkal bombázzák a hódolóihttp://www.life.hu/sztarok/20190305-medveczky-ilonat-78-evesen-is-intim-fotokkal-bombazzak-hodoloi.html78. születnapját ünnepli Medveczky Ilona. A táncművész elárulta, hogy még mindig sok a hódolója, sokan keresik fel a közösségi oldalakon sőt, van, aki intim fotót is küldött magáról. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee exének üzenhetett a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ganxsta-zolee-exenek-uzenhetett-a-kozossegi-oldalan.htmlGanxsta Zolee a közösségi oldalán egy olyan bejegyzést osztott meg, amely arról árulkodik, nagyon bánkódik a szakítás miatt. Talán még nincs minden veszve. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta elárulta Koós János titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-zalatnay-sarolta-elarulta-koos-janos-titkat.htmlZalatnay Sarolta mindent tudott Koós Jánosról, egy titkát most el is árulta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.