Zalatnay Sarolta elárulta Koós János titkát

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Zalatnay Sarolta Koós János titok vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta mindent tudott Koós Jánosról, egy titkát most el is árulta. 

Koós János halálával egy ikon távozott közülünk, de Zalatnay Sarolta pályatársaként és barátjaként nézett az énekesre, akivel sok élményen és emléken osztozik. Mivel nagyon jóban voltak, sok mindent tud az énekesről, amit más nem, egy-két dolgot meg is osztott a Mokkában.

Koós János titkát árulta el Zalatnay Forrás: MTI/Kollányi Péter

Csajoztak, rengeteget.

Koós Réka Facebookon mondott köszönetet az embereknek http://www.life.hu/sztarok/20190305-koos-reka-facebookon-mondott-koszonetet-az-embereknek.htmlFacebook-oldalán köszönte meg az embereknek Koós Réka azt a rengeteg bátorítást és szeretetet, amit az édesapja halála óta kap. TV + Sztárok--Ezt tervezte a halála előtt Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ezt-tervezte-halala-elott-koos-janos.htmlKiderült, hogy Koós János nagyon szerette volna, ha a Fradi egyik meccsén ő végezheti el a kezdőrúgást. TV + Sztárok--20 évvel fiatalabb nőt szeret Ihos József humoristahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-20-evvel-fiatalabb-not-szeret-ihos-jozsef-humorista.htmlIhos József már épp kezdett lemondani a szerelemről, amikor találkozott mostani párjával. TV + SztárokOrigoRékasi Károly és Pikali Gerda spirituális helyszínt választottak esküvőjük helyszínéülhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-spiritualis-helyszint-valasztottak-eskuvojuk-helyszineul.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda az esküvőjüket tervezgetik, és már meg is találták a legalkalmasabb helyszínt. TV + Sztárok--Úgy tudni, egy kisebb műtétet követően hunyt el Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ugy-tudni-kisebb-mutetet-kovetoen-hunyt-el-koos-janos.htmlAz egész országot megrázta a hír, hogy 81 éves korában elhunyt Koós János, táncdalénekes-színész. A család az MTI-nek azt nyilatkozta, rövid ideig tartó betegségben halt meg a művész, úgy tudni, végül a szíve adta fel a harcot. TV + Sztárok--Justin Timberlake szívhez szóló poszttal köszöntötte feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-justin-timberlake-szivhez-szolo-poszttal-koszontotte-feleseget.htmlJustin Timberlake feleségét, Jessica Bielt köszöntötte születésnapja alkalmából az Instagramon. Olyan csodás dolgokat írt szerelméről, hogy ettől bárki meghatódna. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.