Danny DeVito hatalmasat esett – Videó

Forrás: Getty Images/2019 Carlos Tischler/Carlos Tischler -
Danny DeVito esés Dumbó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Danny DeVito Mexikóban népszerűsítette a Dumbó új változatát, amikor elesett a lépcsőn.

A Dumbó című klasszikus Disney-mese élőszereplős változatát népszerűsítette Mexikóvárosban Danny DeVito. A színpadra azonban nem ért fel zökkenőmentesen.

Danny DeVito elesett Forrás: Getty Images/2019 Carlos Tischler/Carlos Tischler

A színész megbotlott az utolsó lépcsőfokban, és zuhanva érkezett a pódiumra. Egyből a segítségére siettek, és szerencsére nem sérült meg, a helyzetet pedig a tőle megszokott humorral kezelte.

Sztárok, akik a legjobb barátjukkal házasodtak: Jay-Z és Beyoncé kapcsolata is így kezdődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-sztarok-akik-a-legjobb-baratjukkal-hazasodtak-jayz-es-beyonce-kapcsolata-is-igy-kezdodott.htmlEzek a sztárok bizonyítják, hogy a házasságnak milyen jót tesz, ha erős alapokra épül. Esetükben a barátság volt a kezdet, amely előbb vagy utóbb, de romantikus kapcsolattá alakult, és azóta is tart. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka a válásáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-hosszu-katinka-a-valasarol-nyilatkozott.htmlHosszú Katinka válásáról és exférjéről mesélt.TV + Sztárok--Mc Hawer reagált a lánya és közte zajló vitárahttp://www.life.hu/sztarok/20190306-mc-hawer-reagalt-a-lanya-es-kozte-zajlo-vitara.htmlMc Hawer és lánya között nagyon elmérgesedett a viszony, ráadásul nyilvánosan zajlik vitájuk. A celeb élő műsorban árulta el, mi is a probléma. TV + SztárokOrigoKülönleges fotózást vállalt be ÉNB Mesihttp://www.life.hu/sztarok/20190306-kulonleges-fotozast-vallalt-be-enb-mesi.htmlÉNB Mesit, azaz Surányi Lucát a sorozat legifjabb tagjával, Teddy babával fotózták. TV + SztárokOrigoMichael Jackson házassága csak a nyilvánosságnak szólt - állítja egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20190306-michael-jackson-hazassaga-csak-a-nyilvanossagnak-allitja-egy-ferfi.htmlNemrégiben mutatták be a Leaving Neverland című dokumentumfilmet, amelyben férfiak mesélnek arról, hogy milyen viszonyuk volt Michael Jacksonnal. Egyikük most azt állítja, hogy a pop királya bevallotta neki: a házassága csak a nyilvánosságnak szólt. TV + Sztárok--Ápolónő lett a Barátok közt korábbi sztárjából, Németh Franciskábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-apolono-lett-a-baratok-kozt-korabbi-sztarjabol-nemeth-franciskabol.htmlÁpolónő lett a Barátok közt korábbi sztárjából, Németh Franciskából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.