Pénzt vagy éveket! hamvak Ecuador Pumped Gabo vírus végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatal kora ellenére Pumped Gabo már végrendelkezett, sőt azt is eldöntötte, hová szórják majd a hamvait. A Pénzt vagy éveket! című műsorban beszélt erről. 

Ecuadorban járt kedvesével Pumped Gabo, ahol elkaphatott valamilyen vírust. Olyannyira megijedt a tünetektől, hogy végrendelkezett, azt is meghagyta, hová szórják a hamvait.

Gabo szerelme, Luna elmondta a Pénzt vagy éveket! című műsorban, hogy hamburgerezni mentek Ecuadorban, az étel finom volt és bőséges, de az utóhatás nem volt épp kellemes.

Pumped Gabo és Luna a Pénzt vagy éveket! című műsorban Forrás: TV2

"Tényleg azt hittem, hogy meg fogok halni. Mert ha a magyar szervezeteddel kimész, bekapsz valami vírust, akkor lehet, hogy meg tudsz halni" – fejtette ki Pumped.

Luna elmesélte azt is, hogy Gabo meghagyta: ne hagyja a jövőben, hogy bárki kihasználja, vigyázzon magára, a hamvait pedig szórják szét a Hungaroringen, hogy örökké hallhassa a versenyautókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.