Sári Évi mellőzöttségéről vallott: ez volt a rossz időszak az életében

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színház Sári Évi mellőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Évi kétszer járta végig a ranglétrát, és habár már tudja, hogy megérte küzdeni, voltak nehéz időszakok az életében. 

Sári Évi arra igazán nem panaszkodhat mostanában, hogy ne lenne dolga, sőt. Szakmailag igencsak szárnyal mostanában, de nem volt ez mindig így. Volt idő, amikor a mellőzöttség jellemezte az életét, és az nagyon megviselte.

Sári Évi mellőzöttségéről vallott Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem az volt, hogy beraktak rögtön egy főszerepbe, hanem szépen végigjártam a kis lépcsőfokokat"


Pumped Gabo végrendelkezett, és elárulta, hova szórják a hamvaithttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pumped-gabo-vegrendelkezett-es-elarulta-hova-szorjak-a-hamvait.htmlFiatal kora ellenére Pumped Gabo már végrendelkezett, sőt azt is eldöntötte, hová szórják majd a hamvait. A Pénzt vagy éveket! című műsorban beszélt erről. TV + Sztárok--Katalin és Meghan hercegné együtt ünnepelték Károly hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20190306-katalin-es-meghan-hercegne-egyutt-unnepeltek-karoly-herceget.htmlKarácsony óta nem szerepelt közös fotón Katalin és Meghan hercegné. Sok pletyka kering kettejük viszonyáról, most Károly herceg beiktatásának 50. évfordulóján újra együtt voltak. Íme a fotók. TV + Sztárok--Halála előtt jegyezte el kedvesét Luke Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-halala-elott-jegyezte-el-kedveset-luke-perry.htmlA Beverly Hills 90210 sztárja, Luke Perry hétfőn hunyta le örökre a szemét. Néhány nappal előtte szenvedett stroke-ot. Az agykárosodás túl nagy mértékű volt ahhoz, hogy túlélje. Most kiderült, hogy nem sokkal előtte jegyezte el kedvesét, Wendy Madison Bauert. TV + Sztárok--Ördög Nóra és Nánási Pál már nem szólítják egymást anyának és apánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-ordog-nora-es-nanasi-pal-mar-nem-szolitjak-egymast-anyanak-es-apanak.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál eddig nem figyeltek oda arra, hogyan szólítják egymást, de elhatározták, hogy ezen változtatnak. TV + Sztárok--Gelencsér Timi elsírta magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-gelencser-timi-elsirta-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlGelencsér Tímea teljesen összetört amiatt, mert csapata az egyik feladatban alulmaradt az Exatlon Hungaryben. TV + SztárokOrigoHargitai Bea megharapta Evander Holyfield füléthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-hargitai-bea-megharapta-evander-holyfield-fulet.htmlHargiai Bea egy szórakozóhelyen találkozott egy profi ökölvívóval, akinek megharapta a fülét. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.