Az interneten talált egymásra Hajdú Péter és Alföldy Anna

Forrás: Facebook -
Alföldy Anna Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy pár hete tudni lehet, Hajdú Péterre rátalált a szerelem. Új párja, a 25 éves modell, Alföldy Anna.

A lányra az interneten figyelt fel a műsorvezető: Alföldy Anna lájkolta az egyik képét, Hajdúnak pedig megakadt a szeme a gyönyörű nőn, majd ráírt a lányra.

"Úristen, mit akarhat tőlem, gondoltam magamban. Nem is nagyon tudtam, mit válaszoljak" - mesélte a Story magazinnak Anna, aki egy idő után felengedett és egyre több üzenetet váltottak egymással. Végül a műsorvezető elhívta vacsorázni a 25 éves szépséget.

"Amikor beültem Peti kocsijába, azt kérdeztem magamtól: mit keresek én ebben az autóban? Ki ez az ember mellettem? Nem tagadom, eleinte szabályosan rettegtem. Leginkább attól féltem, hogy átvernek. Egyáltalán, mit akar tőlem Hajdú Péter?" - emlékezett vissza az első randira Anna.

Anna arról is beszélt, hogy az édesanyja még nem igen fogta fel, hogy a lánya Hajdú Péterrel randizik. "Leginkább a nagyszüleim voltak kiakadva, nagyon féltenek ettől a kapcsolattól" - mondta, és hozzátette, édesapjának mondta el utoljára, hogy együtt vannak, mert félt, hogyan reagál a korkülönbség miatt. Anna édesapja ugyanis 47 éves, míg választottja, Hajdú 43.

Forrás: Facebook

Úgy tudni, egy kisebb műtétet követően hunyt el Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ugy-tudni-kisebb-mutetet-kovetoen-hunyt-el-koos-janos.htmlAz egész országot megrázta a hír, hogy 81 éves korában elhunyt Koós János, táncdalénekes-színész. A család az MTI-nek azt nyilatkozta, rövid ideig tartó betegségben halt meg a művész, úgy tudni, végül a szíve adta fel a harcot. TV + Sztárok--Könyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoBabos Tímea szakított edzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-babos-timea-teniszezo-szakitott-edzojevel-nikola-horvattal.htmlA teniszező Babos Tímea lezárta az együttműködést eddig edzőjével, Nikola Horvattal.TV + Sztárok--Ezért kér minden alkalomra drága ékszert férjétől, Buraktól Csősz Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-ezert-ker-minden-alkalomra-draga-ekszert-ferjetol-buraktol-csosz-bogi.htmlCsősz Bogi boldog és szerelmes, de azt vallja, jobb, ha az embernek van B terve. A Törökországban élő színésznő úgy véli, a legjobb, ha egy nő ékszerbe fekteti a vagyonát, így ha bármi baj van, rögtön pénzzé teheti azt. TV + Sztárok--Jósnő barátnője tartja a lelket Vajna Tímeábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-josno-baratnoje-tartja-a-lelket-vajna-timeaban-andy-vajna-halala-ota.htmlEgykor Rozália volt, aki megjósolta Andy Vajnát a barátnőjének, bár ő inkább agyhekkernek vagy életvezetési tanácsadónak szereti nevezni magát. Most úgy tudni, ő Timi vigasza a gyászban. TV + Sztárok--Az Instagramon támadják Hajdú Péter új barátnőjét, Alföldy Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20190223-az-instagramon-tamadjak-hajdu-peter-uj-baratnojet-alfoldy-annat.htmlA napokban derült ki, hogy Hajdú Péter újra szerelmes, kedvese egy 25 éves modell, Alföldy Anna. A tévés elmondta, a hír igaz, együtt vannak, de bővebben nem beszélt a kapcsolatáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.