Élete egyik legnehezebb időszakáról vallott Kucsera Gábor

Forrás: Facebook/Kucsera Gábor -
depresszió drog Kucsera Gábor vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor élete egyik legnehezebb időszakáról vallott.

Kucsera Gábor ma már példás életet él, boldog feleségével és büszke családapa. Nem volt ez azonban mindig így, annak idején volt egy problémás korszaka, amikor nem a sportsikerei, hanem a balhéi miatt került a címlapokra. Egyszer el is tiltották, és ekkor rájött, változtatnia kell.

Az eltiltásom volt életem legnagyobb pofonja. Nagyon komoly mélypont volt számomra. Mindenki magamra hagyott, csak a családom és pár barátom volt mellettem, a sporttársaim közül senki sem. Depressziós lettem, az utcára sem akartam kimenni. Nagyon kemény időszak volt, de magamnak köszönhetem. A nullából kellett újraépítenem magam, de hiszem, hogy minden okkal történik, és tanultam a múltból. (...) Sosem szerettem volna hétvégi apuka lenni, és szerencsére megadatott, hogy ne is legyek. Mára van egy sikeres vállalkozásom, egy gyönyörű feleségem, két gyönyörű gyerekem, nekem ez a boldogság. Végleg leszámoltam a droggal, a múlttal. Sőt egy hónapja úgy döntöttem, még alkohol sem lesz az életemben, egy fröccs sem csúszik le” – árulta el a sportoló a Borsnak.

Kucsera Gábor élete egyik mélypontjáról vallott Forrás: Facebook/Kucsera Gábor
Ittas vezetés miatt büntették meg Halmosi Péter focistáthttp://www.life.hu/sztarok/20190307-ittas-vezetes-miatt-buntettek-meg-halmosi-peter-focistat.htmlIttas vezetés miatt büntették meg a magyar válogatott labdarúgót, Halmosi Pétert. TV + Sztárok--Csonka András testét csak egy törölköző takarjahttp://www.life.hu/sztarok/20190307-csonka-andras-testet-csak-egy-torolkozo-takarja.htmlCsonka András egy szál törölközőben mutatta meg magát a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Weisz Fanninak azért szólt be a férje, mert állandóan csokit eszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190307-weisz-fanninak-azert-szolt-be-a-ferje-mert-allandoan-csokit-eszik.htmlWeisz Fanninak a férje szólt be: míg ő diétázik, a gyönyörű modell bármit megehet, mégsem hízik egy dekát sem. TV + SztárokOrigoSztárok, akik a legjobb barátjukkal házasodtak: Jay-Z és Beyoncé kapcsolata is így kezdődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-sztarok-akik-a-legjobb-baratjukkal-hazasodtak-jayz-es-beyonce-kapcsolata-is-igy-kezdodott.htmlEzek a sztárok bizonyítják, hogy a házasságnak milyen jót tesz, ha erős alapokra épül. Esetükben a barátság volt a kezdet, amely előbb vagy utóbb, de romantikus kapcsolattá alakult, és azóta is tart. TV + SztárokOrigoZac Efron Sarah Bro úszónővel járhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-zac-efron-sarah-bro-uszonovel-jar.html23 éves, gyönyörű úszónőt szeret Zac Efron. TV + Sztárok--Curtis magára tetováltatta kedvese nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-curtis-magara-tetovaltatta-kedvese-nevet.htmlSok dolgon ment át az utóbbi időben Curtis és kedvese, Kriszti. A rapper nemrégiben jött ki az elvonóról, miután beismerte, hogy drogproblémákkal küzd. Úgy tűnik, szerette volna megköszönni kedvesének, hogy mellette állt, ehhez pedig különleges ajándékot választott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.