Tinédzsert gázolt a vonat Monorierdőnél

Forrás: Origo -
gázolás Monorierdő tinédzser vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monorierdőnél gázolt halálra egy tinédzsert a vonat: Szabolcs állítólag zenét hallgatott, így lépett a szerelvény elé.

A nyáregyházi tinédzsert, Szabolcsot Monorierdőnél gázolta halálra egy vonat. A fiú állítólag zenét hallgatott és a telefonját nyomkodva lépett a sínekre. Az egyik vonat elhaladását megvárta, de a szemközti oldalon száguldó szerelvény elgázolta. Barátja megpróbált utánanyúlni, de nem volt esélye megmenteni a fiút.

Tinédzsert gázolt a vonat – Képünk illusztráció Forrás: Origo

Bízom benne, hogy mire feleszmélt vagy mire eljutott a tudatáig, már mindennek vége volt...”

Borsnak

Milliókat ajánlott fel egy thai farmtulajdonos annak a férfinak, aki elveszi a lányáthttp://www.life.hu/news/20190306-milliokat-ajanlott-fel-a-thai-farmtulajdonos-annak-a-ferfinak-aki-elveszi-a-lanyat.htmlHirdetésben keres férjet a lányának egy tehetős thai apuka. NewsOrigoIdőjárás: folytatódik a szeszélyes tavaszhttp://www.life.hu/news/20190307-idojaras-folytatodik-a-szeszelyes-tavasz.htmlSzeles, záporos napokkal folytatódik a hét, közben hőmérsékletcsökkenéssel is számolnunk kell. News--Ópiumfüggő papagájok fosztogatják az indiai ültetvényekethttp://www.life.hu/news/20190306-opiumfuggo-papagajok-fosztogatjak-az-indiai-ultetvenyeket.htmlSzinte már vérre menő harcot folytatnak a papagájokkal a máktermesztők. Az ópiumfüggő papagájok ugyanis naponta 30-40-szer is fosztogatják az ültetvényeket. News--A lufi és a nejlonzacskó több madár halálát okozza, mint gondolnánkhttp://www.life.hu/news/20190306-a-lufi-es-a-nejlonzacsko-tobb-madar-halalat-okozza-mint-gondolnank.htmlA madarak sok mindent felszednek a csőrükkel, amiről úgy vélik, hogy élelem lehet. Nem sejtik, hogy akár meg is ölheti őket. Egy friss kutatásból kiderült, hogy a bolygónkat ellepő műanyag hulladékok közül nem a szívószál és nem is a flakonok jelentik a legnagyobb veszélyt a madarakra. Az igazi ellenség a puha műanyag: a nejlonzacskó és a lufi. News--A Cristiano Ronaldo szexbotrányát kiszivárogtató hacker, Rui Pinto Magyarországon maradnahttp://www.life.hu/news/20190306-a-cristiano-ronaldo-szexbotranyat-kiszivarogtato-hekker-magyarorszagon-maradna.htmlA Cristiano Ronaldo szexbotrányát kiszivárogtató Rui Pintót Magyarországon fogták el, de ki kell adniuk Portugáliának, aminek a hírek szerint nem örül a hacker – az életét félti. News--Levágott testrészekre bukkantak kamaszok Jászalsószentgyörgyön (18+)http://www.life.hu/news/20190306-levagott-testreszekre-bukkantak-kamaszok-jaszalsoszentgyorgyon.htmlFeldarabolt testrészekre bukkantak kamaszok egy elhagyott vízelvezető árokban Jászalsószentgyörgyön. A rendőrség már nyomoz az ügyben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.