20 éves korában elhunyt Lotte van der Zee szépségkirálynő

modell halál gyász szépségkirálynő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikusan fiatalon, 20 éves korában elhunyt Lotte van der Zee holland szépségkirálynő.

Lotte van der Zee, aki 2017-ben elnyerte a holland Miss Teenager Universe címet, két hete a családjával Ausztriában síelt, amikor szívrohamot kapott. A müncheni kórházban kezelték, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét és szerdán elhunyt – számolt be róla a The Sun.

A szomorú hírről a modell szülei tájékoztatták a rajongókat.

Drága kincsünk szerdán elhunyt. Fel sem tudjuk fogni, hogy a mi Lotténk nem lesz többé velünk. Szívünk teljesen összetört.”

R. Kelly visszakerült a börtönbe, mert nem fizetett volt feleségének gyerektartásthttp://www.life.hu/sztarok/20190308--r-kelly-visszakerult-a-bortonbe-mert-nem-fizetett-volt-felesegenek-gyerektartast.htmlA súlyos zaklatási ügyekkel megvádolt sztár alig jött ki a börtönből, máris vissza kellett mennie: ezért zárták be újra. TV + Sztárok--Kiszel Tünde lábai előtt heverő férfiakkal ünnepli a nőnapothttp://www.life.hu/sztarok/20190308-kiszel-tunde-labai-elott-hevero-ferfiakkal-unnepli-a-nonapot.htmlNőtársainak kíván boldog nőnapot Kiszel Tünde Instagram-oldalán. A fotókon pedig férfiak hevernek a lábai előtt. TV + SztárokOrigoSzexi dekoltázst villantott Horváth Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190308-szexi-dekoltazst-villantott-horvath-eva.htmlHorváth Éva dögös fotóján ámulnak a rajongók. TV + SztárokOrigoStohl András ismét egy vetélkedőt vezet majd a TV2-nhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-stohl-andras-ismet-egy-vetelkedot-vezet-majd-a-tv2n.htmlÚgy tudni, hogy Stohl András idén sem marad vetélkedő nélkül, ám ezúttal a TV2 saját fejlesztésű, tudás alapú kvízműsorát vezeti majd. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné volt kedvese egy férfivel lépett félrehttp://www.life.hu/sztarok/20190308-meghan-hercegne-volt-kedvese-egy-ferfivel-lepett-felre.htmlMielőtt Sussex hercegnéje lett Meghan Markle, egy blogot vezetett az életéről The Working Actress (A dolgozó színésznő) címmel. Ebben 2010-ben leírta, hogy volt kedveséről kiderült, lefeküdt az ügynökével, aki szintén férfi. TV + Sztárok--Titokzatos új szereplő érkezik a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20190308-titokzatos-uj-szereplo-erkezik-a-baratok-koztbe.htmlAz RTL Klub Barátok közt című sorozatába érkezik egy új szereplő, aki Novák Laci nem ismert családjához köthető. Érdekes helyzeteket teremthet Epres Adél felbukkanása, akit Papp Barbara, egy kaposvári színihallgató alakít. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.