Családalapításról vallott Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Anna

Forrás: Facebook -
Alföldy Anna párkapcsolat családalapítás szerelem Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter őszintén vallott párkapcsolatáról. A tévés elárulta, komoly terveik vannak Annával.

Hajdú Péter a héten vállalta fel a nyilvánosság előtt új párkapcsolatát. Alföldy Annával két hónapja alkotnak egy párt, és hiába a köztük lévő 18 év korkülönbség, nagyon boldogok. A tévés most a Ripostnak elárulta, komoly terveik vannak a barátnőjével.

Nagyon korai még arról beszélni, hogy milyen komoly terveink vannak egymással, de maradjunk annyiban, hogy jelenleg úgy érzem, minden lehetséges..."

Hajdú Péter elárulta, nagyon boldogok Annával Forrás: Facebook

A szempillastylistként dolgozó Anna hozzátette, egyelőre a karrierjére koncentrál, de pár év múlva mindenképp szeretne családot alapítani.

26 éves vagyok, tele tervekkel és ambícióval. Most a karrieremet építem, és remélem, hogy nemcsak modellként, de rövidesen üzletasszonyként is sikeres lehetek. Ugyanakkor harmincéves korom körül szeretnék majd családot is alapítani, bár erről korai még beszélni."

Idegesítő celebpárok: Kim Kardashian és Kanye West a lista élénhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-idegesito-celebparok-kim-kardashian-es-kanye-west-a-lista-elen.htmlA sztárszerelmek nagy figyelmet kapnak, de nem mindegyik párocska szimpatikus az embereknek. Vagy azért, mert túltolják az egymás iránti érzelmeik kinyilvánítását, vagy egyszerűen csak bosszantóak mondjuk a sokadik szakítás és újraegyesülés vagy a drámáik miatt. Íme, azok a egykori és jelenlegi sztárpárok, akik eléggé idegesítőek. TV + Sztárok--Glenn Close visszavonul egy időrehttp://www.life.hu/sztarok/20190306-glenn-close-visszavonul-egy-idore.htmlGlenn Close az Oscar-gála után úgy döntött, hogy egy időre visszavonul. TV + Sztárok--Szerelmes, közös fotót osztott meg új pasijával Rubos Fridahttp://www.life.hu/sztarok/20190310-szerelmes-kozos-fotot-osztott-meg-uj-pasijaval-rubos-frida-pinter-tibor-exe.htmlAhogy megírtuk, a Pintér Tiborral való szakítás után februárban Rubos Frida is párra talált, akivel most közös fotót osztott meg a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Kelemen Anna a Gyertek át! című műsorban megmutatta, hogy áll neki, ha kifeszítik a szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190309-kelemen-anna-a-gyertek-at-cimu-musorban-megmutatta-hogy-all-neki-ha-kifeszitik-a-szajat.htmlA Gyertek át! című műsorban mutatta meg Kelemen Anna, milyen az, amikor szétfeszítik a száját. TV + Sztárok--Így él Szamosi Zsófi színésznő az Oscar-díj után – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-igy-el-szamosi-zsofi-szineszno-az-oscardij-utanvideo.htmlA Mindenki főszereplője, Szamosi Zsófi is jelölt volt a Glamour díjátadójának Év Színésznője kategóriájában, amit bár nem ő nyert, nem volt csalódott. A Life.hu-nak elmondta, hogyan alakult az élete az Oscart is besöpört film óta, de azt is elárulta, miként szerezte vissza bomba formáját a babája megszületése után. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien vírusos fertőzésben szenved, kiderült végre, mi a bajahttp://www.life.hu/sztarok/20190309-vasvari-vivien-virusos-fertozesben-szenved-kiderult-vegre-mi-a-baja.htmlNéhány nappal ezelőtt aggódni kezdtek a rajongók Vasvári Vivien miatt, aki nem tudta, mi lehet a baja. Először nőgyógyászati problémákra gyanakodtak, most azonban kiderült, mi a baj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.