modellügynökség Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kajdi Csaba tükröt tart a sztároknak és influenszereknek, és ezt forradalmi szintre emelte, hiszen az Instagram Storyjaiban rendszeresen elmondja róluk az őszinte véleményét, olyanokat, amiket más csak gondol, de kimondani nem mer. A Glamour-gálán a Life.hu arról kérdezte az egyik legismertebb modellügynököt, vajon nem fél-e azért, mert nevetség tárgyává teszi azokat, akik hatalmas bakikat követnek el.
Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigoDallos Bogi lett az Év énekesnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190310-dallos-bogi-lett-az-ev-enekesnoje-glamour-dijatado.htmlAz Év énekesnője kategóriában Dallos Bogit választották a szavazók a Glamour díjátadóján. Bogi a Life.hu-nak interjúban mesélte el, mit szól a díjhoz, mit jelent ez számára, és hogyan fér össze az éneklés a műsorvezetéssel a jelenlegi életében. TV + SztárokOrigoKönyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoSzívszorító posztban búcsúzik Hajdú Péter Koós Jánostól: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-szivszorito-posztban-bucsuzik-hajdu-peter-koos-janostol.htmlMegható bejegyzésben búcsúzott közösségi oldalán az elhunyt Koós Jánostól Hajdú Péter. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoJósnő barátnője tartja a lelket Vajna Tímeábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-josno-baratnoje-tartja-a-lelket-vajna-timeaban-andy-vajna-halala-ota.htmlEgykor Rozália volt, aki megjósolta Andy Vajnát a barátnőjének, bár ő inkább agyhekkernek vagy életvezetési tanácsadónak szereti nevezni magát. Most úgy tudni, ő Timi vigasza a gyászban. TV + Sztárok--Rubint Réka megmutatta, van papírja arról, hogy edzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megmutatta-edzo-diplomajat-rubint-reka-a-kovetoknek-es-kritikusainak.htmlRubint Réka kritikusai időről időre felvetik, hogy a fitneszedzőnek nincs is edző végzettsége. Réka besokallt, és egy Facebook-élőzés keretén belül megmutatta a papírjait, amelyeket az alábbi videóban te is megnézhetsz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.