Megöltek egy kislányt Szekszárdon: az 5 éves gyermekkel az unokatestvére végzett.

Brutális gyilkosság híre rázta meg Szekszárd városát tegnap: egy 5 éves kislány holttestét találták meg a patakparton. A Bors azt írja, a gyermeket az unokatestvére ölte meg, egy vascsővel végzett vele. A gyilkosság napján őrizetbe vett férfi egyébként részleges beismerő vallomást tett. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A lap megkereste a gyászoló családot. Az édesapa részletesen beszámolt arról, mi történt azon a szörnyű napon.

A kislányom kint játszott az udvaron. Bementem egy cigiért, és mire kijöttem, Leonetta nem volt sehol. Azonnal keresni kezdtük, de már csak a holttestét találtuk meg a házunk mögött folyó patakban. A feleségem és a kiérkező rendőrök találtak rá. Vascsővel verték szét a fejét, és meztelen volt. A bugyiját ott találtam meg a bokrok közt. Dániel, az unokatestvére ölte meg. Itt lakott velünk ő is. A rendőrök engem is bevittek, mire pedig hazatérhettem, már elfogták ezt a szemetet. Ez a szerencséje, mert levágtam volna a fejét. Nekem már mindegy, több mint húsz évet ültem. Úgy szétverte a lányom fejét, hogy a koponyacsontjait én szedegettem össze."

A helyiek a lapnak azt mondták, az elkövető pszichiátriai kezelés alatt állt, drogozott és lopott, gyakran került módosult tudatállapotba. Valószínűleg ez történhetett akkor is, amikor a gyilkosságot elkövette.

A kép csak illusztrációForrás: Thinkstock