Haumann Péter nem szeretne több interjút adni

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
interjú visszavonulás Haumann Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haumann Péter elárulta, nem szeretne a jövőben egy lapnak sem nyilatkozni.

Bár két darabban is játszik Haumann Péter, régóta nem adott interjút egy lapnak sem. A Bors most megkereste a színészt, hogy nyilatkozzon hogylétéről. Ő azonban csak szűkszavúan reagált, és kijelentette, a továbbiakban sem szeretne a sajtó munkatársaival beszélgetni.

Nagyon köszönöm a megkeresést, örülök neki, hogy még mindig divatos vagyok, hízelgő a megkeresés, de egy ideje megfogadtam, hogy nem szeretnék interjúkat adni. Nem a lapjuk ellen van kifogásom, csupán így döntöttem, és a szabadidőmet szeretném magamra, a családomra, a barátaimra és a színészi elfoglaltságaimra fordítani, ezért nem szeretnék nyilatkozni.”

Haumann Péter nem akar több interjút adni Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Mihalik Enikő félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-mihalik-eniko-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlMihalik Enikő egy félmeztelen fotóval dobta fel követői napját. TV + Sztárok--VV Krisztián élő műsorban akadt ki a műsorvezetőkrehttp://www.life.hu/sztarok/20190311-vv-krisztian-elo-musorban-akadt-ki-a-musorvezetokre.htmlBombaként robbant a hír, hogy a 19 éves VV Vivien gyermeket vár VV Krisztiántól. Az örömhírt közösségi oldalán jelentette be, most pedig élő adásban beszéltek róla, hogyan küzdöttek meg a negatív kommentek hadával. Egy ponton azonban Krisztián a műsorvezetőkre is kiakadt. TV + SztárokOrigoVoksán Virág élő adásban mutatta meg kisfiát – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-voksan-virag-elo-adasban-mutatta-meg-kisfiat.htmlVoksán Virág először mutatta meg kisfiát élő adásban: a büszke anyuka a Mokkában mesélt a kezdeti nehéz időszakról. TV + SztárokOrigoCzippán Anett vörös magas sarkúban ünnepelte 35. születésnapját – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-czippan-anett-voros-magas-sarkuban-unnepelte-35-szuletesnapjat.htmlCzippán Anett betöltötte a 35. életévét, ezt pedig egy olyan fotóval ünnepelte, amitől mindenkinek leesett az álla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMr. Missh rapper megütött a koncertje után egy lányt: videón a bizonyítékhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-mr-missh-rapper-megutott-a-koncertje-utan-egy-lanyt-videon-a-bizonyitek.htmlEgy videó terjed a neten, amelyen Mr. Missh látható, amint a koncertje után bántalmaz egy nőt. Eredetileg úgy lehetett tudni, hogy az eset Cegléden történt szombat este, ám azt a szervezők közleményben cáfolták. TV + Sztárok--Meztelenül mutatta meg magát Samantha Hoopes modellhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-meztelenul-mutatta-meg-magat-samantha-hoopes-modell.htmlMeztelenül mutatta meg magát a közösségi oldalán Samantha Hoopes modell. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.