Szinte az egész világ tudja, hgoy mielőtt Sussex hercegnéje lett, színésznőként dolgozott Meghan Markle. Harry herceg felesége a királyi család berkeiben is megtalálta, hogyan hasznosíthatja tudományát. Drámaórákat ad férjének, hogy magabiztosabb legyen a színpadon. 

A Briliáns elmék című sorozatban játszott Meghan hercegné, mielőtt Harry herceg felesége lett. Azzal együtt, hogy hozzáment a herceghez, fel kellett adnia korábbi karrierjét. A Mirror cikke szerint azonban a brit királyi családban is megtanulta, hogyan hasznosíthatja korábbi tapasztalatait. 

Egy bennfentes elárulta, hogy férjének ad drámaórákat, hogy magabiztosabb legyen, amikor nagy nyilvánosság előtt kell beszédet tartania. „Csak rá kell nézni a hercegre, hogy lássuk, mennyivel magabiztosabb, amikor a színpadon van. Régen ideges volt, könnyen zavarba jött. Most már magabiztos, használja a színpadot, ismeri a határait, a jegyezeteit sem veszi elő” – mesélte a királyi család tanácsadója. 

És valóban: Harry herceg korábban felolvasta a beszédeit, látszott, hogy zavarban van a színpadon, míg legutóbbi szereplésénél ennek szöges ellentétét képviselte.