Michael Jackson dalainak hallgatottsága csökkent a Leaving Neverland bemutatása óta

Forrás: Getty Images/Vince Bucci -
zene Leaving Neverland Michael Jackson dal hallgatottság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két férfi vall gyerekkori szexuális zaklatásról, pedofíliáról abban a dokumentumfilmben, amely Michael Jacksonról készült Leaving Neverland címmel. Most már azt is lehet tudni, vajon csökkent-e a dalainak hallgatottsága a film megjelenése óta.

Hatalmas port kavart a nemrégiben bemutatott Leaving Neverland című film, amelyben Michael Jackson pedofíliával kapcsolatos ügyeiről vallanak olyan férfiak, akiket az énekes állítólag gyerekként szexuálisan zaklatott.

Michael Jackson dalainak hallgatottsága nőtt, de összességében csökkent az albumok és a dalok értékesítése Forrás: Getty Images/Vince Bucci

A People magazin cikke szerint a film bemutatása után több rádió is bejelentette: nem játssza többé a popsztár slágereit. Azt írják, összességében a dalok és albumok értékesítése 4 százalékkal csökkent a premier óta. Értik ezalatt mind a szóló, mind pedig a Jackson 5-val készített albumokat. A rádiósugárzások száma 13 százalékkal lett alacsonyabb.

És bár a számok összességében negatív változást mutatnak, Jackson dalainak értékesíténél mégis növekedés tapasztalható, mégpedig 6 százalékos.

Mihalik Enikő félmeztelen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-mihalik-eniko-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlMihalik Enikő egy félmeztelen fotóval dobta fel követői napját. TV + Sztárok--VV Krisztián élő műsorban akadt ki a műsorvezetőkrehttp://www.life.hu/sztarok/20190311-vv-krisztian-elo-musorban-akadt-ki-a-musorvezetokre.htmlBombaként robbant a hír, hogy a 19 éves VV Vivien gyermeket vár VV Krisztiántól. Az örömhírt közösségi oldalán jelentette be, most pedig élő adásban beszéltek róla, hogyan küzdöttek meg a negatív kommentek hadával. Egy ponton azonban Krisztián a műsorvezetőkre is kiakadt. TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra törli és tiltja a rosszindulatú kommentelőket http://www.life.hu/sztarok/20190311-szinetar-dora-torli-es-tiltja-a-rosszindulatu-kommenteloket.htmlSzinetár Dóra nem tűri tovább a rosszindulatú hozzászólásokat: mindenki, aki ilyesmit ír törölve és tiltva lesz. TV + Sztárok--Berki Krisztián és Hódi Pamela nem beszéltek egymással a Glamour-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-berki-krisztian-es-hodi-pamela-nem-beszeltek-egymassal-a-glamourgalan.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela is részt vettek a Glamour-gálán, de egymással nem beszéltek. TV + Sztárok--Vajna Tímea posztolt közösségi oldalára: futással gyógyítja a lelkéthttp://www.life.hu/sztarok/20190311-vajna-timea-posztolt-kozossegi-oldalara-futassal-gyogyitja-a-lelket.htmlSzinte nem telt el nap, hogy ne posztolt volna közösségi oldalára Vajna Tímea. Ám férje halála után inkább visszavonult a nyilvánosságtól, csak a gyász egy-egy pillanatát osztotta meg követőivel. Az özvegy most megtörte a csendet. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Kajdi Csaba az Instagramon harcolnak egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-debreczeni-zita-es-kajdi-csaba-az-instagramon-harcolnak-egymassal.htmlKajdi Csaba modellügynök és Debreczeni Zita harcát az Instagramon követhetjük: csúnyán beszólogatnak egymásnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.