Meztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akit David Beckhammel hoztak hírbe

David Beckham Helena Christensen meztelen pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyaszült meztelenül mutatta meg magát Helena Christensen, akiről nemrég felröppent a pletyka, hogy David Beckham szeretője.

Nemrég beszámoltunk róla, hogy Victoria Beckham féltékeny Helena Christensenre. Az 50 esztendős modell nagyon jóban van a labdarúgóval, pár hónapja még egy közös fotót is posztoltak a közösségi oldalra.

A modell most Instagram-oldalára töltött fel egy teljesen pucér fotót magáról. Dobozok között látható, bombaformában van, intim testrészeit csak a kezeivel takarja el.

Balázs Klárinak 40 évvel ezelőtt egy jósnő megjósolta, hogy Korda György lesz a második férjehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-balazs-klarinak-40-evvel-ezelott-egy-josno-megjosolta-hogy-korda-gyorgy-lesz-a-masodik-ferje.htmlBalázs Klári elárulta, előző házassága alatt elment egy jósnőhöz, aki megjósolta neki, hogy nem az akkori férje lesz élete szerelme. TV + SztárokOrigoKomolyan megsérült egy kihívó, Salander Dorina az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-komolyan-megserult-egy-kihivo-salander-dorina-az-exatlon-hungaryben.htmlDrámai pillanatok zajlottak az Exatlon Hungaryben: komolyan megsérült egy kihívó, Salander Dorina. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó 10 évvel ezelőtti abortuszáról vallott: ma már nem lehet saját gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-molnar-aniko-10-evvel-ezelotti-abortuszarol-vallott-ma-mar-nem-lehet-sajat-gyereke.html10 évvel ezelőtt egy nem működő kapcsolatban esett teherbe Molnár Anikó, aki akkor azt a nehéz döntést hozta meg, hogy elveteti a kisbabát. Ma már nem lehet saját gyereke.TV + Sztárok--Bochkor Gábor volt barátnőjéről mesélt, aki a szakítás után egy másik nővel jött összehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-bochkor-gabor-volt-baratnojerol-meselt-aki-a-szakitas-utan-egy-masik-novel-jott-ossze.htmlBochkor Gábor az ATV-n futó műsorában elárulta, egykori barátnője a szakításuk után nővel élt együtt. TV + SztárokOrigoCelebek, akik a barátnőjük exével randiztak: Selena Gomez és Kate Hudson is járt már ígyhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-celebek-akik-baratnojuk-exevel-randiztak-selena-gomez-es-kate-hudson-is-jart-mar-igy.htmlÍratlan szabály, hogy a barát exével nem kezdünk viszonyt, de úgy tűnik, hogy a sztárvilágban ezt sem kötelező betartani. Bemutatunk néhány olyan kapcsolatot, amely során a legjobb barátnőjük volt pasijával kezdtek a sztárok. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra nyuszinak öltözött – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190311-ordog-nora-nyuszinak-oltozott.htmlCuki fotót osztott meg magáról és férjéről Ördög Nóra: beöltözős bulit tartottak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.