10 évvel ezelőtt egy nem működő kapcsolatban esett teherbe Molnár Anikó, aki akkor azt a nehéz döntést hozta meg, hogy elveteti a babát. Ma már nem lehet saját gyereke.

Komoly döntést kellett meghoznia akkor Molnár Anikónak, aki egy nem működő kapcsolatban esett teherbe. Nem tudta, hogy egyedül is vállalja-e a kisbabát vagy inkább vetesse el, később az utóbbi mellett döntött. 

Molnár AnikóForrás: Facebook / Molnár Anikó

„2009-ben egy olyan férfi oldalán éltem, akiről már menet közben tudtam, hogy nem fog a szerelmünk örökké tartani. Sajnos ennek ellenére nagyon hamar teherbe estem, alig voltunk együtt két-három hónapja. Amikor megtudtam, hogy babát várok, azt sem tudtam, melyik ujjamba harapjak... Szüljem meg ezt a gyereket úgy, hogy apa nélkül fogom felnevelni, hiszen csak a gyerek miatt nem akartam vele maradni, vagy pedig vetessem el, és adjak esélyt a későbbiekben egy olyan családi mintának, amiről mindig is álmodtam?” – mesélte a Borsnak az egykori Nagy Ő.

Anikó néhány évvel később már elég érettnek érezte magát ahhoz, hogy kisbabája legyen, ám a korai menopauza közbeszólt.

„Mire elég érettnek gondoltam magam a gyerekvállalásra, keresztülhúzta a számításaimat a korai menopauza. Most már nem lehet gyermekem. Rettentően igazságtalan az élet. Aki nem akar gyereket, az teherbe esik és abortuszra megy, aztán itt van Pataki Zita időjós, akinek végigkövettem a lombikos vlogját... Ő nagyon szeretne babát, mégsem sikerül neki. Borzasztóan sajnálom.”