Cinthya Dictator barátság Molnár Tamás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog mosollyal az arcán tündököl Cinthya Dictator a legutóbbi fotóin. Úgy tűnik, a 29. születésnapját Molnár Tamás zenésszel töltötte. A kommentelők elkezdtek találgatni, vajon több van-e köztük, mint barátság. 

Korcsolyázni és vacsorázni is elment 29. születésnapja alkalmából Cinthya Dictator. Ám nem egyedül töltötte a varázslatos napot, hanem Molnár Tamás zenésszel, az Anti Fitness Club egykori énekesével.

Úgy tűnik, nagyon jól érezték magukat együtt, Cinthya Dictator el is mentette az Insta-storyt, amelyben megörökítette a napot. Egy másik közös fotót is feltöltött az oldalára, ahol a kommentelők azonnal találgatni kezdtek, vajon több van-e közöttük, mint barátság.

"Akármilyen kapcsolat is ez, benne van a harmónia és a szeretet! Ez minden képeteken látszik!" – írta az egyik kommentelő.

"Remélem együtt vagytok!" – bizakodik egy másik hozzászóló.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

✨ ⚡️

CINTHYA DICTATOR ® (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.