Letartóztatták Felicity Huffmant, a Született feleségek színésznőjét

Forrás: AFP/David Mcnew -
Született feleségek Lori Loughlin felvételi rendőrség család letartóztatás egyetem Felicity Huffman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos bűncselekménnyel vádolják a Született feleségek színésznőjét, Felicity Huffmant, valamint egy másik, hazánkban kevésbé ismert hírességet, Lori Laughlint. Rajtuk kívül még 50 szülőt gyanúsítanak csalással, azaz hogy megvesztegetéssel bevásárolták gyermekeiket több egyetemre. 

Fegyveres rendőrök vitték el a Született feleségek színésznőjét, Felicity Huffmant a minap. Hamar kifizette a 250 ezer dolláros óvadékot, így már szabadlábon védekezhet. Az Egyesült Államokban ugyanis 50 embert vádolnak csalással, köztük van ő is, valamint Lori Loughlin színésznő is.

Felicity Huffmant csalással vádolják Forrás: AFP/David Mcnew

A színésznő a gyanú szerint – más szülőkhöz hasonlóan – fizetett azért, hogy gyermeke bejusson az általa választott egyetemre. Az ügy több szálon fut. Voltak szülők, akik mással töltették ki a felvételit, de olyanok is, akik edzők segítségét kérték, hogy egyébként nem sportoló gyermekük élsportolóként jusson be a főiskolára.

A CNN cikke szerint a szülők 200 ezer és 6,5 millió dollár közötti összegeket fizettek a szolgáltatásokért.

Keresztes Ildikót néha hajléktalannak nézi az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190313-keresztes-ildikot-neha-hajlektalannak-nezi-az-edesanyja.htmlKeresztes Ildikó elárulta, családi körben nem sminkeli magát. Csupán arra törekszik, hogy jól érezze magát a bőrében. TV + Sztárok--Meghan Markle újabb alkalmazottja mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-meghan-markle-ujabb-alkalmazottja-mondott-fel.htmlFolytatódik a negatív széria: Meghan Markle-nek egy újabb alkalmazottja mondott fel. TV + Sztárok--Amy Schumert terhesen fotózták: anyaszült meztelenül szalad egy parkbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-amy-schumer-terhesen-fotoztak-anyaszult-meztelenul-szalad-egy-parkban.htmlAmy Schumer érdekes képeket tett közzé magáról: anyaszült meztelenül szaladgált terhesen egy parkban. TV + Sztárok--Felfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdythttp://www.life.hu/sztarok/20190313-felfuggesztettek-stephen-hawking-egykori-apolonojet-patricia-dowdyt.htmlFelfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdyt. TV + SztárokOrigoMalek Andrea hónapokkal ezelőtt hazaköltözött, így él mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-malek-andrea-honapok-ota-hazakoltozott-igy-el-most.htmlNagy döntést hozott meg néhány hónappal ezelőtt Malek Andrea. Ausztriából hazaköltözött Magyarországra, vele költözött a kislánya is. A születésnapos énekesnő most elmesélte, hogyan élnek azóta. TV + Sztárok--Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás védelmébe vette a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-michael-jackson-fogadott-magyar-fia-farkas-tamas-vedelmebe-vette-a-sztart.htmlMichael Jackson fogadott magyar fia védelmébe vette a sztárt, aki ellen több áldozata vallott: molesztálással vádolják. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.