Tóth Gabi kutyájának ugyanaznap van a születésnapja, mint a névnapja

Tóth Gabi névnap kutya születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi kutyája névnapját és szülinapját ünnepelte: a kis csivava nagyon boldog lehet. 

Tóth Gabi életében nagyon fontos szerepet töltenek be az állatok, a kutyáik pontosan ugyanolyan családtagnak számítanak, mint az emberek. Az ő születésnapjaikat is tartják, a csivavájuk például ma, azaz március 18-án ünnepelte születésnapját, és mint kiderült, a névnapját is. Ugyanis Sándornak hívják.

amikor kapta a nevét még nem tudtuk, hogy aznap született amikor a nevenapja is van. Boldogat Sándor! Mindenünk vagy"

Sztárok, akik a vizeletüket használják terápiaként: Madonna és Medveczky Ilona is alkalmazzahttp://www.life.hu/sztarok/20190318-sztarok-akik-a-vizeletuket-hasznaljak-terapiakent-madonna-es-medveczky-ilona-is-alkalmazza.htmlA sztárok sok mindent képesek megtenni azért, hogy megőrizzék csillogásukat, vannak, akiknél a határ a csillagos ég. Többen még a civil emberek számára undorítónak vélt terápiákra is képesek, hogy becsapják a genetikát és a természet törvényeit, és felvegyék a harcot a fránya ráncokkal. Sok híresség például a vizelet gyógyító hatásában hisz, és rendszeresen alkalmazza is. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina a közösségi oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20190318-kulcsar-edina-a-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlKulcsár Edina és Csuti a minap gyorsétteremben ebédelt, ahol két korábbi vendég nagyon kiakasztotta őket. TV + Sztárok--Schobert Larát elkényeztetettnek nevezték – megvédte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-schobert-larat-elkenyeztetettnek-neveztek-megvedte-magat.htmlRubint Réka és Schobert Norbert lányáról talán sokan gondolhatják, hogy szülei elkényeztetik. Lara most úgy döntött, hogy a közösségi oldalán megvédi magát, elárulta, hogy egy gyárban végez diákmunkát. TV + SztárokOrigoHien bikinis fotót mutatott, csodás alakja vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-hien-bikinis-fotot-mutatott-csodas-alakja-van.htmlAmíg mi didergünk, addig Hien már bikiniben élvezi a napsütést. A fiatal énekesnő csodás alakot villantott. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka csapata Mia Nielsennel bővülthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-hosszu-katinka-csapata-mia-nielsennel-bovult.htmlHosszú Katinka maga köré gyűjti a tehetséges úszókat, most újabb nagy névvel bővült a csapata: Mia Nielsen csatlakozott hozzá. TV + Sztárok--Újabb babaváró bulit szervez Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190318-ujabb-babavaro-bulit-szervez-meghan-markle.htmlÚjabb babaváró bulit szervez Meghan Markle: immár Angliában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.