David Beckham telefon vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckhamet néhány szemtanú rajta kapta, amint vezetés közben a telefonját használja. 

Hiába nagy sztár David Beckham, a szabályokat neki is be kell tartania. Még 2018 novemberében kapta rajta néhány szemtanú Londonban, hogy telefonál, miközben vezet. Az illetők pedig bejelentést tettek a rendőrségen. A legfrissebb hírek szerint David Beckham nem menekült az igazságszolgáltatás elől, és elismerte, hogy használta a telefonját vezetés közben – írja a Mirror.

David Beckham telefonált vezetés közben Forrás: Getty Images/FilmMagic/Jason LaVeris
Drogbirtoklásért letartóztatták Mama June-t Honey Boo Boo édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-drogbirtoklasert-letartoztattak-mama-junet-honey-boo-boo-edesanyjat.htmlLetartóztatták a rendőrök a valóságshow hőst, Honey Boo Boo édesanyját, Mama June-t. Bilincs került párja, Eugene Edward Doak kezére is. Drogbirtoklással vádolják őket. TV + Sztárok--Romeo Beckham a 15 éves Millie Bobby Brownnal randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-romeo-beckham-a-15-eves-millie-bobby-brownnal-randizik.htmlÚgy tűnik, a 16 éves Romeo Beckhamre rátalált a szerelem: egy gyerekszínésszel randizik. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg formás idomait Ada – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-ada.htmlA kétgyermekes anyuka, Ada Mexikóban villantotta meg formás idomait. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee-t durván megviseli a szakítás: a barátai aggódnak értehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-ganxsta-zoleet-durvan-megviseli-a-szakitas-a-baratai-aggodnak-erte.htmlAggódnak a barátai Ganxsta Zolee-ért: a rapper nagyon szenved a szakítása után. TV + Sztárok--Műsorváltozás: a TV2 pénteken mutatja be Curtis elvonó utáni első napjairól készült dokumentumfilmjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-a-tv2-penteken-mutatja-be-curtis-elvono-utani-elso-napjairol-keszult-dokumentumfilmjet.htmlCurtis nagy árat fizetett függősége miatt: családja, élete szerelme és Majka is elfordultak tőle, amíg nem tudta letenni a kokaint. A rapper elvonóra ment, majd teljesen új életet kezdett. Ennek első időszakáról pedig dokumentumfilm is készült, amit rendkívüli műsorváltozással pénteken láthatunk a TV2 képernyőjén. TV + Sztárok--Vajna Timitől elvették az autóját és hamarosan Andy Vajnával közös budai otthonukat is el kell hagynia, lejár a bérleti szerződéshttp://www.life.hu/sztarok/20190319-vajna-timitol-elvettek-az-autojat-es-hamarosan-andy-vajnaval-kozos-budai-otthonukat-is-el-kell.htmlAndy Vajna tragikus halála után Vajna Timi lelkileg teljesen összetört. Nem tudja feldolgozni férje halálát. Úgy tűnik, az anyagi biztonságának is vége... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.