Pharrell Williams Chris Tucker Los Angeles Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi Pharell Williamsszel futott össze Amerikában.

Radics Gigi hetek óta az Amerikai Egyesült Államokban van, hogy ott építse a karrierjét. A minap Los Angelesben igazi világsztárokkal is összefutott, friss fotóin például Pharrell Williamsszel és Chris Tucker humoristával pózol.

Schobert Norbi fiát zaklatták az iskolában: szülei és súlyfelesege miatt bántottákhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-schobert-norbi-fiat-zaklattak-az-iskolaban-szulei-es-sulyfelesege-miatt-bantottak.htmlSchobert norbi középső gyermeke, Norbika komoly zaklatást szenvedett el hosszú ideig az iskolában: egy idősebb fiú támadta meg rendszeresen. TV + Sztárok--Palvin Barbara csodás meglepetést kapott, elsírta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-palvin-barbara-csodas-meglepetest-kapott-elsirta-magat.htmlNem kisebb megtiszteltetés érte Palvin Barbarát, mint hogy beválasztották a Victoria's Secret fehérnemű márka hivatalos angyalai közé. Ebből az alkalomból szerelme, Dylan Sprouse meglepetés bulit szervezett a magyar modellnek. TV + Sztárok--Drogbirtoklásért letartóztatták Mama June-t Honey Boo Boo édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-drogbirtoklasert-letartoztattak-mama-junet-honey-boo-boo-edesanyjat.htmlLetartóztatták a rendőrök a valóságshow hőst, Honey Boo Boo édesanyját, Mama June-t. Bilincs került párja, Eugene Edward Doak kezére is. Drogbirtoklással vádolják őket. TV + Sztárok--Romeo Beckham a 15 éves Millie Bobby Brownnal randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-romeo-beckham-a-15-eves-millie-bobby-brownnal-randizik.htmlÚgy tűnik, a 16 éves Romeo Beckhamre rátalált a szerelem: egy gyerekszínésszel randizik. TV + SztárokOrigoÍgy néznek ki ma a 90-es évek szívtiprói: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-igy-neznek-ki-ma-a-90es-evek-szivtiproi.htmlCikkünkben most megmutatjuk, hogyan is néznek ki ma a 90-es évek szívtiprói. Nosztalgiázz velünk! TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg formás idomait Ada – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-ada.htmlA kétgyermekes anyuka, Ada Mexikóban villantotta meg formás idomait. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.