Kedvező döntés született a devizahitelesekkel kapcsolatban: Bíró Ica fellélegezhet

árverezés tartozás devizahitel Bíró Ica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, lassan fellélegezhet a devizahiteles Bíró Ica, és talán nem kell kiköltöznie az otthonából.

Fellélegezhetnek a devizahitelek miatt nehéz helyzetbe került emberek, az Európai Bíróság ugyanis kimondta, hogy Magyarországon nem volt megfelelő a tájékoztatás az árfolyamkockázatról, így kérhető az eredeti állapot visszaállítása.

Jó hír ez például Bíró Icának, akit nemrég még a kilakoltatás veszélye fenyegetett. A házát egy éve elárverezték, mert nem tudta fizetni a devizahitelének részleteit, amelyek az eredeti összeg közel háromszorosára emelkedtek.

A másfél évtizedes küzdelem nagyon megviselte az egykori fitneszladyt, aki most szeretné eladni azt az életnagyságú szobrot, amely a teste tökéletes mása. A bevétel egy részét pedig a sorstársainak ajánlaná fel.

Azoknak a devizásoknak adom a honorárium felét, akiknek már semmi esélyük nincs arra, hogy a pereiket megnyerjék, így szeretnék segíteni nekik" – nyilatkozta az RTL Klubnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.