Várkonyi Andrea a közösségi oldalán egy sejtelmes fotót mutatott a követőinek: gyönyörű ruhákban pózolt. Vajon a szögre akasztotta a régi karrierjét, és a modellszakma felé kacsingat a szexi műsorvezető?

Várkonyi Andi élete az elmúlt hónapokban fenekestül felfordult: véget ért Bochkor Gáborral való több mint 10 éves kapcsolata, valamint tévés munkái is. A gyönyörű sztár új életet kezdett, amit legújabb fotója is bizonyít: szexi ruhákban fotózták, amihez Andi csak annyit fűzött hozzá: "Valami készül..."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Valami készül.. Szép hétvégét! #hosszuhetvege #pihi #munka

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés,

 

A Bors megkereste a sztárt,  hogy megkérdezze, tényleg modellnek állt-e:

"A részletekről még nem beszélhetek, de valóban olyan területen próbálom ki magam, ahol még sosem próbálkoztam. Egy felkérést kaptam, amire örömmel és tele kíváncsisággal mondtam igent, szeretem a kihívásokat, és bátran vágok bele olyan dolgokba, amit még sosem próbáltam. A végeredmény nemsokára mindenki számára ismert lesz, nagyon kíváncsi vagyok, mit szólnak majd hozzá."

Őszintén mesélt Bochkor Gáborral való szakításukról Várkonyi Andrea
Szerelemről, párkapcsolatról tartott előadást Várkonyi Andrea, aki nem tudta kikerülni, hogy a saját életéről is meséljen egy kicsit.