Curtis menyasszonya, Kriszti a nehéz időkről vallott: napokra eltűnt bedrogozva a rapper

Forrás: Insatgram/Curtis -
drog Curtis Kriszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis menyasszonya, Kriszti arról beszélt, milyen poklot kellett átélnie a rapper függősége miatt. 

Curtis barátnője, Kriszti is megszenvedte a rapper sötét időszakát, sokszor kellett aggódnia érte. A zenész napokra eltűnt, miközben drog hatása alatt állt, és hiába kérlelte őt szerelme, nem tért haza. Buliból buliba esett, kapcsolatuk pedig a szakadék szélére került. A nehéz időszakról vallott Kriszti.

Curtis és menyasszonya, Kriszti Forrás: Insatgram/Curtis

Sokan azt gondolják, hogy ő elment egy szórakozóhelyre vagy egy fellépésre és akkor ott tombolt, de nem” – mondta a TV2 dokumentumfilmjében Kriszti.

Kérleltem, de én már csak akkor láttam, amikor 2–3 nap után hazajött nyűgösen és fáradtan”

„Mindig mellette voltam, ahogy tudtam, segítettem, de egy ponton túl úgysem volt jó, sajnos...”
az elvonó után

Lisa Marie Presley szerint Michael Jackson fantasztikus szerető volthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-lisa-marie-presley-szerint-michael-jackson-fantasztikus-szereto-volt.htmlMióta bemutatták a Michael Jackson pedofil ügyeit feldolgozó Leaving Neverland című dokumentumfilmet, a pop királyának megítélése teljesen megváltozott. Jacko egykori felesége, Lisa Marie Presley állítólag fantasztikus szeretőnek tartotta a férjét. TV + Sztárok--Így szeretett bele Gryllus Dorka Simon Kornélbahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-igy-szeretett-bele-gryllus-dorka-simon-kornelba.htmlGryllus Dorka elárulta, hogyan is szerettek egymásba Simon Kornéllal. TV + Sztárok--Sztárok, akiket a karrierjük csúcsán ért a hirtelen halál: Paul Walkertől Emiliano Saláighttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sztarok-akiket-karrierjuk-csucsan-ert-a-hirtelen-halal-paul-walkertol-emiliano-salaig.htmlAz elmúlás mindig fájdalmas, de különösen kínzó, ha a halál egy szerencsétlen baleset vagy betegség miatt következik be, nem pedig egy csodálatos és hosszú élet után, öregkorban. Az alábbi sztárok a karrierjük csúcsán távoztak az élők sorából, életük végét repülőgép-szerencsétlenség, autóbaleset vagy különös betegség okozta. TV + SztárokOrigoTatár Csilla és Marton Adrienn új szakmákban próbálták ki magukathttp://www.life.hu/sztarok/20190320-tatar-csilla-es-marton-adrienn-uj-szakmakban-probaltak-ki-magukat.htmlTatár Csilla és Marton Adrienn új szakmákban próbálták ki magukat a Szakma Sztár Fesztiválon, a Szakmavilág hatalmas kamionján, amely a fiatalok pályaválasztását segíti nem mindennapi módon. A rendhagyó VR-aktivitásnak köszönhetően a csinos hírességek is kipróbálhatták az építőipar, az autóipar, a vendéglátás vagy a divatvilág izgalmas feladatait. TV + SztárokOrigoExatlon Hungary: Szabó-Thomka Hanna nem örült a jutalomnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-exatlon-hungary-szabo-thomka-hanna-nem-orult-a-jutalomnak.htmlHiába nyerte a kihívók csapata a Jutalomjátékot, Hanna nem örülhetett a meglepetésnek, amit a teljesítményükért cserébe kaptak. TV + SztárokOrigoPalik László nagyon fájlalja, hogy nem lehet a felesége, Marsi Anikó kórházi ágyánálhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-palik-laszlo-nagyon-fajlalja-hogy-nem-lehet-felesege-marsi-aniko-korhazi-agyanal.htmlPalik László elárulta, nagyon nehéz napokat él át, és rettentően bántja, hogy nem lehet a felesége, Marsi Anikó mellett, akinek eltört a combcsontja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.