A hírek szerint Vajna Tímea hazatért Los Angelesből, ahol férje, Andy Vajna hamvait helyezték örök nyugalomra a családja mellett. Úgy tudni, egyelőre zárolták a vagyont, így az özvegynek sok mindenről le kellett mondania. 

Ahogy korábban mi is megírtuk: Andy Vajna halála után zárolták a vagyont, így Vajna Tímeának sok mindenről le kellett mondania. Úgy tudni, turistaosztályon utazott a férje hamvaival Los Angelesbe. 

A Blikk Rúzs cikke szerint egy Los Angelesben élő magyar azt mesélte, ennek ellenére Amerikába érkezésekor Tímea és nagymamája a Beverly Hills Hiltonban laktak. "Pár nappal Tímeáék után megérkezett egy hölgy is, aki Timi vendégeként szintén ugyanebbe a hotelbe költözött. Úgy mutatta be mindenkinek, hogy a barátnője. Csak később tudtam meg, hogy a hölgy az a jósnő, aki megjósolta Tímeának, hogy egy dúsgazdag amerikai férfi veszi majd feleségül. Néhány napig ő is itt volt Timiékkel" – mondta az informátor. 

Vajna Tímea többekkel osztozhat a vagyononForrás: Instagram/Vajna Timi

A cikk szerint Vajna Tímea már újra Magyarországon van. Azt írják, várhatóan a gyászoló özvegynek többekkel kell majd osztoznia a vagyonon. Jelentős részt örökölhet Andy Vajna volt felesége, elhunyt közös gyermekük édesanyja, Cecilia Mong. De örökölhet Csilla is, a producer, filmügyi kormánybiztos magyar származású volt élettársa is. Az is lehetséges, hogy ők csak az életbiztosításra számíthatnak, a hírek szerint ugyanis Andy Vajna alapítványokra is hagyott pénzt.