Balesetet szenvedtek A mi kis falunk színészei

Forrás: Ripli Zsuzsa / Instagram -
A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mi kis falunk harmadik évadának a forgatása nem a várt tempóban alakult. Molnár Áron agyrázkódást szenvedett, és a szeme is bevérzett, Székely B. Miklós pedig több hétre kórházba került a baleset miatt, így hozzájuk kellett igazítani a munkát. 

"Mivel az ország jelenleg legjobb és legkeresettebb színészeivel dolgozunk, egyébként is nehéz összeszervezni ennyi embert még nyáron is. És akkor még olyan nem várt események is megnehezítik a munkát, mint kettejük balesete" – mondta Kapitány Iván rendező a Borsnak.

A Matyit alakító Molnár Áron biciklivel balesetezett a színházba menet, agyrázkódást szenvedett. Mokri Sándor, azaz Székely B. Miklós ennél komolyabb, motoros balesetet szenvedett, ami miatt hetekre kórházba került.

Forrás: Ripli Zsuzsa / Instagram

Ledobta ruháit Singh Viki – Balhé tört ki az Instagramjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190324-ledobta-ruhait-singh-viki-balhe-tort-ki-az-instagramjan.htmlEgy fotózás kedvéért állt lenge öltözetben a kamerák elé Singh Viki. A rajongói közül a legtöbben odavannak érte, de volt, aki nem éppen hízelgő véleményét osztotta meg az énekesnővel. TV + SztárokOrigoMaga mögött hagyta a rohanós életformát Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20190324-maga-mogott-hagyta-a-rohanos-eletformat-kiraly-viktor-ez-az-oka.htmlHárom éven keresztül járta az országot-világot Király Viktor, aki akkor csak a fellépéseknek élt. Bár az énekes azóta maga mögött hagyta a rohanós életformát, most elárulta, hogyan élte meg akkor a függetlenség árnyoldalait. TV + SztárokOrigoPaula LaBaredas fürdőruhás fotóval motiválja a portugál csapatothttp://www.life.hu/sztarok/20190317-paula-labaredas-furdoruhas-fotoval-motivalja-a-portugal-csapato-teuropabajnoksag.htmlPaula LaBaredas színésznő már a közelgő labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkre hangolódik. Nem is akárhogyan. TV + SztárokOrigoVasvári Vivient meztelenül fotózták kisfiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190316-vasvari-luxus-vivient-meztelenul-fotoztak-kisfiaval.htmlVárandósan is láthattuk már Luxus Vivient meztelenül, most azonban lapos hassal és kisfiával pózol. TV + SztárokOrigoRubint Rella és vőlegénye, Novothny Soma Ázsiába költöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190316-rubint-rella-es-volegenye-novothny-soma-azsiaba-koltoznek.htmlCsütörtökön jelentette be Rubint Rella, hogy focista kedvese, Novothny Soma megkérte a kezét. A pár egy éve van együtt, a lány igent mondott. TV + SztárokOrigo„Proli” poént nyomott Istenes Bence: még Csobot Adél szerint ishttp://www.life.hu/sztarok/20190317-proli-poent-nyomott-istenes-bence-meg-csobot-adel-szerint-is-bena.htmlIstenes Bence nemrég megviccelte az egyik haverját, amit levideózott és később feltöltött a közösségi oldalára is. A követői szerint a vicc elég „prolira” sikerült, sőt, még Csobot Adél is így vélekedik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.