Danny DeVito George Clooney-val rúgott ki a hámból

Forrás: FilmMagic/2015 Taylor Hill/Taylor Hill -
Olaszország George Clooney barátság részeg limoncello Danny DeVito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szoros barátságot ápol George Clooney és Danny DeVito. Egy alkalommal például DeVito Clooney-ék villájában vendégeskedett Olaszországban, amikor igencsak kirúgtak a hámból. A színésznek azonban másnap élő adásban kellett szerepelnie. 

George Clooney híres a vendégszeretetéről, olaszországi villájába is gyakran hívja meg a barátait. Egy alkalommal Danny DeVitót invitálták meg, akinek kedvenc italából, a limoncellóból is jócskán bevásároltak.

Hajnalig italoztak a festői környezetben nem törődve azzal, hogy DeVitónak másnap élőben kell a kamerák elé állnia. „Nem tudtam aludni menni, csak nagyon későn. Reggelig aludtam néhány órát, lezuhanyoztam, de még a talkshow-ban sem voltam formában” – idézi a színész szavait a The World News, DeVito ugyanis nemrégiben mesélte el a vicces történetet a Jonathan Ross Show-ban.

Beismerte: az utolsó néhány pohár ital már nem kellett volna a szervezetének.

George Clooney és Danny DeVito nagyon jó barátok Forrás: FilmMagic/2015 Taylor Hill/Taylor Hill

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.